Sindicatele din minerit cer administratiei sã fie uniti

O scrisoare deschisã a fost remisã de cãtre sindicatul Muntele celor din administratia Complexului Energetic Hunedoara, pentru a face front comun. Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele, sustine cã, la întâlnirea ce va avea loc în 6 aprilie, între administratia CEH si sindicalisti, discutiile trebuie purtate pentru salvarea celor 4 unitãti miniere, care sã producã huila necesarã celor douã termocentrale de la noi.

„SUNTEM DATORI TOTI CÃ, ÎN CAZUL ÎN CARE AVEM POSIBILITATEA, IAR ACUM EXISTÃ O SPERANTÃ, CA DIN CELE 4 EXPLOATÃRI MINIERE SÃ EXTRAGEM HUILÃ SI SÃ O ARDEM ÎN CELE DOUÃ TERMOCENTRALE, SÃ VENIM, ATÂT ADMINISTRATIE, CÂT SI SINDICATE, SÃ PUNEM UMÃRUL PENTRU REALIZAREA ACESTEI VARIANTE. SUNTEM CONSTIENTI, ATÂT SINDICALISTI, CÂT SI CONDUCÃTORI, CÃ O MINÃ ÎNCHISÃ ÎN SUBTERAN SI PUSÃ LA PÃMÂNT LA SUPRAFATÃ, NU MAI POATE FI REDESCHISÃ ÎN CONDITIILE ACTUALE DIN ROMÂNIA”, se aratã în comunicatul remis de sindicate, administratiei.Sindicatele cer administratiei sã elaboreze o strategie, asa încât, viitorul Complexului Energetic Hunedoara sã nu fie pus în pericol. Asta si pentru cã, alternativele la minerit, de ani de zile, sunt inexistente în Valea Jiului.

2-1

Diana Mitrache

2 comentarii la „Sindicatele din minerit cer administratiei sã fie uniti

  • 3 aprilie 2017 la 12:34
    Permalink

    Melczer avea mare nevoie de angajata consiliera ,,Alina” de la Reprezentan?a Bucuresti insarcinata in luna 6-a…la insisten?? partidului .numa bine ca asa i se pierde urma si totodata va ramane, bineinteles pontata la apelul bocancilor in aceasta societate. Prosti pleac? desteptii se angajeaz?….

  • 3 aprilie 2017 la 15:36
    Permalink

    U.n.i.t.a.t.e U.n.i.t.a.t.e INCHIDETI MINELE TOATE !! Doar asa putem fi uniti,cu familia.

Comentariile sunt închise.