Serviciul de salubrizare si deszapezirea, 2 in 1

8Doi în unu la Petrosani. Consilierii locali de la Petrosani vor trebui sã aprobe în cadrul sedintei de luna aceasta unificarea a douã servicii. Este vorba de serviciul de salubrizare si cel de deszãpezire. Dacã proiectul se va aproba urmeazã a fi realizat un nou studiu pentru aceastã formulã.

”Pe ordinea de zi a sedintei ordinare de pe luna august, consilierii vor avea în fatã un proiect de hotãrâre prin care li se solicita aprobarea unui studiu de fundamentare care sã lege cele douã servicii respectiv activitãtile de mãturat, stropit, spãlat si întretinerea cailor publice si delegarea gestiunii serviciului de deszãpezire din municipiul Petrosani. Urmeazã sã se facã un nou studiu de fundamentare care sã lege cele douã servicii care de fapt sunt complementare si astfel operatorul care a preluat cele douã servicii va avea o continuitate în activitatea sa”, a declarat Dorina Nitã, viceprimarul municipiului Petrosani.

Dupã îndeplinirea tutoror pasilor necesari urmeazã întocmirea unui studiu si scoaterea la licitatie a proiectului.

”Urmeazã procedurile specifice. Se va face un studiu prin care se va stabili valoarea, se va face licitatia, se va vedea care va fi operatorul care va câstiga si va prelua activitãtile specificate în acel contract”, a mai spus viceprimarul.

Monika BACIU