Sensul giratoriu din DN 66 va fi gata în noiembrie

Traficul pe DN 66, la intrarea în Petrosani, în intersectia cu orasul Petrila va fi restrictionat în scurt timp.
O spun cei care vor construi sensul giratoriu de acolo, din banii Consiliului Judetean Hunedoara. De altfel, lucrãrile trebuiau sã înceapã de vreo douã sãptãmâni, însã, sunt date acum asigurãri cã ele vor fi gata mult mai repede decât eram anuntati.
„Lucrãrile s-au sistat, pentru cã, în momentul în care constructorul a ajuns în teren si a vãzut proiectul, a gãsit neconcordante. S-a înapoiat proiectul la primãria municipiului Petrosani. Marti, proiectantul a depus actele si cred cã urmeazã cât mai repede sã dãm drumul acestor lucrãri pentru sensul giratoriu. Cert este ca pânã la finele lunii octombrie sã fie gata”, a spus Costel Avram, administrator public al judetului Hunedoara, în timp ce primarul din Petrosani a completat cã: „Toate avizele au fost refãcute si, când va stabili constructorul si cei de la CJH, se pot apuca de lucru” – Tiberiu Iacob Ridzi.
Sensul giratoriu va fi executat în parteneriat cu Primãria Petrosani, cea care are proiectul tehnic finalizat, iar valoarea lucrãrii este de aproximativ 700.000 de lei.
Diana Mitrache

3 Comments

  1. Multi prosti în Primaria Petrosani! Oare pampalaul ala de primar a sanctionat pe cel care a facut proiectul de a trebuit refacut

Comments are closed.