Sens giratoriu pe bulevardul din Lupeni

Autoritãtile locale din  municipiul Lupeni sustin cã  se lucreazã intens la amenajarea  sensului giratoriu, lucrãri ce, potrivit primarului Lucian Resmeritã ar fi în grafic.  Aceste lucrãri fac parte din mai amplul proiect de infrastructurã ce vizeazã modernizarea  Bulevardului ”Tudor Vladimirescu” din localitate. Conform documentatiei tehnice,  bulevardul, realizat din beton asfaltic, prezenta fãgase longitudinale, vãluriri, faiantãri, gropi si fisuri  transversale apãrute în îmbrãcãmintea rutierã din cauza rosturilor de dilatatie din structura rutierã rigidã existentã. De asemenea, aratã documentele, scurgerea apelor era deficitarã din cauza colmatãrii cãminelor pluviale si ale podetelor  existente, dar si din cauza pantei transversale a  drumului. În plus, se doreste si  o sigurantã a circulatiei sporitã prin amenajarea unui sens giratoriu la intersectia bulevardului Tudor Vladimirescu cu centura de ocolire.
Proiectul ”Modernizare stradã Tudor Vladimirescu”, are o valoare de 6.918.188,21 lei.
De asemenea, o nouã lucrare de interes public a demarat în aceste zile în municipiul Lupeni. Este vorba despre proiectul privind reamenajarea zonei Nivelt. Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã spune cã aceastã zonã îsi va schimba radical înfãtisarea în scurt timp. ”Vom avea aici trotuare noi, moderne, cu scãri largi de acces dar si cu un frumos parc sub forma unui amfiteatru, cu zonã verde, cu jardiniere de flori si copaci ornamentali si mobilier stradal nou”, explicã primarul Lucian Resmeritã.

2 comentarii la „Sens giratoriu pe bulevardul din Lupeni

  • 11 iulie 2019 la 21:21
    Permalink

    Daca pentru masini e sensul giratoriu , unde vor mai fi trotuarele pentru pietoni? sau se va face pasaj subteran?

  • 12 iulie 2019 la 06:47
    Permalink

    In locul vostru mi-ar fi rusine sa dau astfel de stire.Sa faci un sens giratoriu in 3 luni de zile(daca nu mai bine) i-ar face invidiosi pana si pe japonezi….

Comentariile sunt închise.