Seniorii Vulcanului sãrbãtoriti de autoritãtile locale

Aproape 500 de persoane vârstnice din municipiul Vulcan au fost sãrbãtorite de Primãria si Consiliul Local.

A devenit o traditie ca municipalitatea sã organizeze o masã festivã pentru cei care au contribuit la dezvoltarea localitãtii. Ziua Internationalã a Persoanelor Vârstice a fost marcatã, la Vulcan, printr-o manifestare amplã la care au luat parte sute de pensionari.

“Astãzi, 1 octombrie, Ziua Internationalã a Vârstnicilor, avem deosebita onoare sã fim alãturi de dumneavoastrã, cei care ati avut o contributie deosebitã în municipiul Vulcan, cei care ati trudit si a venit momentul sã vã sãrbãtorim. Consiliul Local si Primãria municipiului Vulcan au organizat o masã festivã în cinstea dumneavoastrã celor care ati fost prezenti în permanent la dezvoltarea comunitãtii noastre si care ne-ati creat conditiile ca astãzi, sã putem trãi în liniste si pace”, le-a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan, celor prezenti. Pensionarii au avut posibilitatea de a socializa, dar si de a se distra pret de câteva ore. Acestia au cântat si au dansat, iar Gheorghe Ile le-a cântat acestora “La multi ani”, dar si-a demonstrat si abilitãtile de tobosar.

“În fiecare an pe data de 1 octombrie sãrbãtorim Ziua Internationalã a Persoanelor Vârstnice, noi la Vulcan acordãm o atentie deosebitã persoanelor vârstnice, pensionarilor, care vin în numãr foarte mare si asteaptã cu nerãbdare acest eveniment unde se pot întâlni, pot socializa si se pot destinde, sã mai uite de greutãtile de zi cu zi”, a declarat Cristian Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan. Consiliul Local si Primãria municipiului Vulcan au organizat aceastã actiune pentru 500 de pensionari din localitate. Astfel, edilii si-au arãtat recunostinta pentru cei în etate, cãrora le datorãm libertatea.

Monika BACIU