Senatorul Vochitoiu, cercetat de procurorii Parchetului de pe lângã Înalta Curte de Casatie si Justitie

Valea Jiului parcã este blestematã sã fie în centrul atentiei opiniei publice doar cu fapte penale. Un proaspãt ales în Senatul României din Valea Jiului, Haralambie Vochitoiu PP-DD, a intrat în vizorul procurorilor Parchetului de pe lângã Înalta Curte de Casatie si Justitie.

Halucinant ca, la nici o lunã de când a ajuns în Senat, Vochitoiu sã aibã deja un dosar de urmãrire penalã. Este un adevãrat record care nu cred cã va mai fi atins de alt demnitar român. Potrivit procurorului sef al Biroul de informare publicã si relatii cu presa, Ramona Bulcu, pe numele senatorului Haralambie Vochitoiu existã deschis, la Sectia de urmãrire penalã si criminalisticã din cadrul Parchetului de pe lângã Înalta Curte de Casatie si Justitie, un dosar de urmãrire penalã. Anchetatorii nu au putut oferi mai multe amanunte legate de dosar deoarece, potrivit procurorului sef Ramona Bulcu, procurorii sunt în faza întocmirii actelelor premergãtoare. (vezi facsimil).

Haralambie Vochitoiu pretinde cã nu stie absolut nimic despre niciun dosar în care sã fie cercetat de procurori. “ Nu stiu absolut nimic de nicio cercetare în care sã fiu implicat. Nu am nicio cercetare si nu am fost chemat niciunde”, ne-a declarat Vochitoiu.

Vochitoiu, însã, dupã cum se stie, nu ar fi la prima întâlnire cu organele de urmãrire penalã. Prin Ordonanta 18/P/2001 a Parchetului Petrosani, în baza art.215 Cod Penal, numitul Vochitoiu Haralambie a fost amendat cu suma de 300.000 lei, pentru complicitate la înselãciune, dupã ce în cursul anului 2000, conducerea exploatãrii miniere Petrila a sesizat Politia Petrila cu privire la existenta unui grup infractional care se ocupa cu traficul biletelor de odihnã. Prin Ordonanta 88/P/2002 a Parchetului Petrosani în baza art.85, alin.2, Cod rutier, numitul Vochitoiu Haralambie a primit amendã pentru conducerea pe drumurile publice a unui automobil cu numãr fals si amenzi la bugetul local, dar si de circulatie emise la data de 14.01.2011, conform unei înstiintãri transmise de Serviciul Impozite si Taxe Locale. Prin Ordonanta 686/P/2003 a Parchetului de pe lângã Tribunalul Hunedoara, în baza art.288 si 291 Cod Penal, numitul Vochitoiu Haralambie a fost amendat pentru fals material în înscrisuri oficiale si uz de fals si s-a ales cu dosar penal pentru sãvârsirea acestor infractiuni.

Odatã cu trecerea timpului se dovedeste faptul cã am avut dreptate când, în campania electoralã de la sfârsitul anului trecut, atrãgeam atentia opiniei publice asupra faptului cã Vochitoiu nu era interesat decât sã dobândeascã imunitate parlamentarã, sã se punã la adãpost de bratul justitiei.

Cu sigurantã Valea Jiului merita mai mult decât un senator penal, chiar si dacã era unul al…resturilor !!!

Marius MITRACHE

4 comentarii la „Senatorul Vochitoiu, cercetat de procurorii Parchetului de pe lângã Înalta Curte de Casatie si Justitie

 • 21 ianuarie 2013 la 09:26
  Permalink

  Harry, ti-ai luat costumul de parlamentar? (sigla DNA fashion!). Chiar si dupa gratii tot simpatic ramai. Parca si mai simpatic daca stam sa ne gandim ca nu mai inseli pe nimeni…Fi atent ca se lanseaza o noua serie BD (brigada diverse) si rolul lui Jean Constantin (Patraulea), ala care fura caini, e liber. Ce zici, te bagi??? In locu lu Gogu si Trandafir alege tu pe cine vrei…din gasca ta bineinteles!

  Geo Saizescu!

 • 21 ianuarie 2013 la 19:10
  Permalink

  Pa Harii
  Ai luat si medicamentele de inima?

 • 12 iunie 2013 la 10:03
  Permalink

  asta nu se lasa pana nu ajunge acolo un stau hotii, dupa gratii

 • Pingback:Haralambie Voichi?oiu (PMP) candidat pozi?ia 1 Camera Deputa?ilor – Hunedoara (2016) | România curat?

Comentariile sunt închise.