Senatorul Cristian Resmeriță: “Obiectivul Organizației PSD Vulcan este să câștige toate alegerile din anul 2024”

S enatorul Cristian Resmeriță și-a preluat la sfârțitul săptămânii trecute atribuțiile de președinte interimar al Organizației PSD Vulcan și a avut un prim contact cu o parte dintre membri.

La această întâlnire au fost invitați consilierii locali ai Organizației PSD Vulcan, ocazie cu care s-au stabilit câțiva pași ce trebuie urmați pentru ca activitatea Organizației PSD Vulcan să intre pe un făgaș normal.
”Am avut un prim contact cu aleșii locali ai Organizației PSD Vulcan, pentru a vedea care este starea de spirit a dânșilor. Împreună am stabilit pașii pe care trebuie să îi urmăm. Săptămâna viitoare o să mai am întâlniri cu membri ai PSD Vulcan, după care vom convoca Adunarea Generală unde vom invita toți membrii activi.
În acest moment am format un comitet de coordonare al Organizației PSD Vulcan, din care să facă parte viceprimarul Malvine Socaci,
consilierul județean Gabriel Pârvuța, dar și toți consilierii locali. Practic avem o conducere colectivă a Organizației PSD Vulcan. Obiectivul Organizației PSD Vulcan este să câștige toate alegerile din anul 2024”, a declarant senatorul Cristian Resmeriță.