Senatorul Cristian Resmeritã, la Ministerul Turismului

În Straja a fost un sezon foarte bun, iar schiorii au avut zãpadã numai bunã de la Crãciun la Pasti. S-a putut asta, spun cei din administratia localã si pentru cã au mers tunurile de zãpadã. Au fost achizitionate câteva, iar pentru restul, senatorul Cristian Resmeritã face acum lobby la ministerul de resort.
„Avem acele tunuri de zãpadã, care s-au dovedit extrem de eficiente si am avut încã din decembrie sezonul deschis, pânã în martie. Am avut licitatie pentru tunurile de zãpadã, dar noi trebuie sã încheiem un contract de prefinantare cu Ministerul Turismului. Chiar marti dimineatã a fost acolo Cristian Resmeritã, ca sã încheiem un contract de colaborare, pentru cã marea parte a contractul va fi de la Ministerul Turismului. Noi nu am avea atât de multi bani”, a spus Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Statiunea Straja ar urma sã foloseascã nu mai putin de 35 de tunuri de zãpadã, pentru sezonul rece, toate fiind necesare, dacã vremea nu va fi darnicã în precipitatii. Proiectul este abia trecut de jumãtate, dar acum urmeazã sã soseascã la munte alte 10 tunuri, sã fie construit un garaj pentru ratrak, iar toate acestea au fost prezentate celor de la Ministerul Turismului.  În acest sezon au fost functionale 25 de tunuri de zãpadã, din totalul celor 35 care urmeazã sã ajungã în acest loc.
Diana Mitrache

3 comentarii la „Senatorul Cristian Resmeritã, la Ministerul Turismului

 • 24 aprilie 2018 la 20:29
  Permalink

  Domnul senator Cristian Resmerita sa se ocupe si de Domeniul Schiabil Parang , Statiunea Montana Pasul Vulcan , Gara Petrosani , DN 7A (Cheile Jietului) spre Voineasa si Transalpina , drumul spre Herculane , Termoficarea in valea jiului , investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului , pensiile minerilor , … este senatorul vaii jiului ca nu la votat doar cei din Lupeni .

 • 24 aprilie 2018 la 22:33
  Permalink

  iata alternativa la minerit ,aici treb investit

 • 7 mai 2018 la 09:33
  Permalink

  toata lumea cere. nu e nici un merit in asta.
  daca s-ar scrie articole doar despre cei care OBTIN ce au cerut, nu am prea avea ce citi.

Comentariile sunt închise.