Ziua de 1 Martie a adus bucuria în sufletele doamnelor si domnisoarelor din municipiul Lupeni.  Pe o vreme frumoasã de primãvarã, o numeroasã delegatie a Organizatiei PSD Lupeni condusã de presedintele organizatiei, senatorul Cristian Resmeritã, pe primarul Lucian Resmeritã si viceprimarul Iacob Mesaros,  si  consilierii locali PSD au felicitat cu ocazia începutului primãverii doamnele si domnisoarele din localitate, oferindu-le traditionalul mãrtisor. Ei au strãbãtut toate cartierele, strãdutele si institutiile din municipiul Lupeni, si au împãrtit mii de mãrtisoare, felicitând doamnele si domnisoarele cu ocazia Zilei de 1 Martie.
“În fiecare an sosirea primãverii este un minunat prilej de a sãrbãtorii frumoasele noastre doamne si domnisoare, care ne bucurã si ne înfrumuseteazã viata. Cu ocazia zilei de 1 Martie, alãturi de Organizatia PSD Lupeni dorim tuturor doamnelor si domnisoarelor din Lupeni si din judetul Hunedoara o Primãvarã frumoasã si  fericitã alãturi de cei dragi!
Mã bucur cã Dumnezeu a tinut cu noi în aceastã zi de început de primãvarã, în care ne-a dat chiar o zi frumoasã si însoritã. Am putut si noi astfel sã oferim un mãrtisor si sã felicitãm doamnele si domnisoarele din municipiul nostru cu ocazia zilei de 1 Martie. Doresc si pe aceastã cale sã urez tuturor doamnelor si domnisoarelor din municipiul Lupeni dar si din toatã  Valea Jiului, multã sãnãtate si o primãvarã fericitã alãturi de cei dragi!”, a declarat senatorul Cristian Resmeritã. Senatorul Cristian Resmeritã a tinut sã le transmitã cã sunt importante si cã lumea se învârte în jurul lor, iar femeile care au primit mãrtisoare au apreciat gestul.