Se opreste termoficarea! CEH mizeazã pe încãlzirea vremii

Termoficarea se opreste si, timp de 3 zile, nu va fi furnizatã cãldurã. Într-un comunicat remis presei de conducerea Complexului Energetic Hunedoara se aratã cã agentul termic nu va fi furnizat în acest week-end, însã, responsabilii din aceastã institutie ne dau prognoza meteo, care aratã cã temperaturile vor creste putin pe timpul zilei.

Potrivit comunicatului de presã, „furnizarea agentului termic va fi întreruptã în perioada cuprinsã între 25.11.2016, ora 00.00 – 27.11.2016, ora 08.00, iar mãsura va afecta consumatorii beneficiari ai sistemului centralizat de termoficare din Municipiului Petrosani, agenti economici si consumatori racordati direct la magistrala de termoficare. Decizia de întrerupere a furnizãrii agentului termic în aceastã perioadã a avut la bazã prognoza meteo favorabilã, cu temperaturi pozitive de pânã la 11oC, dar si faptul cã programul de functionare în regim de weekend al institutiilor publice si al unitãtilor scolare”, spun cei de la CEH.

Întreruperea furnizãrii agentului termic este necesarã pentru cã tevile sunt ciuruite si pierderile de agent de pe magistralã sunt mari. Asa se face cã, în acest week-end vor avea loc  lucrãri de reparatii la magistrala de termoficare Paroseni – Petrosani, în zonele: SC Energoconstructia SA – Santier Paroseni, triaj Gara Vulcan, Gara Iscroni, EON Aninoasa, Petrosani – pârâu Sãlãtruc.

Diana Mitrache

3 comentarii la „Se opreste termoficarea! CEH mizeazã pe încãlzirea vremii

 • 25 noiembrie 2016 la 17:47
  Permalink

  nu opriti va rog la ‘valea jiului caldura tragetii teava noua pana la usa lui :)))

 • 27 noiembrie 2016 la 15:48
  Permalink

  Articol de kkt.Unde e prognoza meteo ?
  Cintind de la concurenta, se vede treaba ca nu vreti decat sa zgandariti kktul.
  Stirea care interesa pe prost e ca nu se da caldura !
  Le pusca tevile peste tot, ca reteaua e antica si v-a durut in cur de ea atata vreme. Nu v-am vazut scriind de asta.
  Toti vreti din kkt bici si le sariti la jugulara alora de mai lucra ceva in urbea asta de asistati.
  Apropo ! Asistati sunteti si voi de scrieti p-aci ca nu va cumpara nima fituica.
  Daca n-ar fi primarii care va platesc sa nu-i scrieti de ce potlogarii fac sau de ce ar trebui sa faca si nu fac, ati muri de foame.
  Da asa, toti aveti gipane si talente de Puli(zer)

 • 27 noiembrie 2016 la 16:58
  Permalink

  Mda termenul s-a prelungit cu 24 de ore ca doar suntem in Vale.In Deva oare se opreste?? iar fac economie de carbune pe spatele tantalailor din Vale.

Comentariile sunt închise.