Se închide circulația pe o stradă din Petrila

C irculația rutieră se va opri timp de două zile, începând de marți, pe o stradă din orașul Petrila. Apa Serv are lucrări în zonă și, împreună cu poliția, a decis ca pe strada Tudor Vladimirescu să nu se circule pe timpul zilei, când au loc lucrările în zonă.

În orașul Petrila au loc lucrări de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru contractul de lucrări denumit generic ” Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila ”.
Începând de marți, circulația va fi oprită pe strada Tudor Vladimirescu. Restricțiile au loc în perioada 13 – 15 iulie, între orele 7.30 – 18.00. Potrivit comunicatului remis de operatorul de apă, se va închide circulația în zona: parțial str. Tudor Vladimirescu ( intersecția între Școala I.D. Sîrbu și bl. 36), deoarece se vor executa lucrări pe acest tronson din cadrul proiectului.
Menționăm că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.
Diana Mitrache