[ Se ia apa în Cartierul Aeroport ]

Cartierul Aeroport din Petroșani rămâne marți fără apă. Este o restricție programată, iar lucrările de pregătire au început de luni dimineață. Oamenii sunt atenționați să își procure rezerve, pentru că restricția va dura toată ziua. În vederea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă, Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 26 OCTOMBRIE.
Motivul întreruperii alimentării cu apă potabilă este dat de devierea rețelei de alimentare cu apă, pe strada Aviatorilor, branșarea la rețeaua publică de alimentare cu apă a unor agenți economici, schimbarea unor robineți principali la nivel de scari de bloc, dar și eliminare unor pierderi depe strada Independenței bl.31-34.
„Avem programată pe raza orașului Petroșani, în Cartierul Aeroport, o oprire, de la Lidl în jos. Tot cartierul va fi fără apă. Ca și lucrări sunt 4, iar restricția este de la ora 8,00, la 18,00”, a declarat Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului. Estimarea pentru reluarea serviciului de alimentare cu apă este pentru ora 18:00, iar pregătirile au început de luni.
„Având în vedere faptul că ultima restricție a fost în luna iunie, ne facem griji în privința reluării alimentării cu apă potabilă, dar sperăm să ne încadrăm în timp. Dacă vom depăși timpul, vom anunța pe toate căile, locatarii din Cartierul Aeroport”, a conchis managerul SC Apa Serv.

Diana Mitrache