Se dã verdictul pentru CEH

 

Magistratii de la Curtea de Apel Alba Iulia decid marti dacã va intra în insolventã Complexul Energetic Hunedoara. Încã de la începutul acestui an, Tribunalul Hunedoara a respins cererea de intrare în insolventã formulatã  de conducerea Complexului Energetic, dar atunci, instanta de fond a a arãtat cã CEH nu este în încetare de plãti. Complexul  energetic, însã, are mari datorii, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care sentinta a fost atacatã si astfel cauza a ajuns pe rolul Curtii de Apel. În plus, în acest dosar au fost formulate trei cereri de intreventie din partea sindicatelor: ”Noroc Bun”, reprezentat de Adrian Jurca, Sindicatul Solidaritatea Hunedoara de la Termocentrala Mintia, sindicat reprezentat de Cristian Istoc, iar cea de a treia de Sindicatul ”Muntele”, sindicatul reprezentativ la nivelul CEH. Complexul Energetic Hunedoara a mai fost în insolventã, dar a iesit în urma unei decizii a instantei de judecatã, iar instanta va decide în data de 18 decembrie dacã acest angajator mai poate sã continue în acest fel.
Diana Mitrache

8 comentarii la „Se dã verdictul pentru CEH

 • 16 decembrie 2018 la 22:06
  Permalink

  Un lucru este sigur,asa cum este la moda un ,,sobor de preoti” va oficia slujba la decesul CEH!

 • Pingback:Se dã verdictul pentru CEH | Realitatea Petrileana

 • 17 decembrie 2018 la 08:14
  Permalink

  Iaca pula se mai amân? nu vede?i ca sa amânat de atâtea ori

 • 17 decembrie 2018 la 10:55
  Permalink

  Sa se aloce bani nerambursabili de la U.E. pentru inchiderea totala si definitiva a C.E.H. -ului si pentru acordarea unei ordonante decente tuturor angajatilor !!!

 • 17 decembrie 2018 la 19:44
  Permalink

  Sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

 • 18 decembrie 2018 la 14:35
  Permalink

  acelasi.,,, amanare

 • 18 decembrie 2018 la 14:59
  Permalink

  cine e jurca?acel evazionist care vindea materiale expirate minei livezeni?acel lider pontat fictiv?acel lider mincinos care s a infruptat din toate facilitatile functiei de lider ?acel mincinos care si ainselat cu bani ortacii…..daca de el e vorba nu va faceti nici o speranta….

 • 19 decembrie 2018 la 21:39
  Permalink

  cainii latra ursul merge

Comentariile sunt închise.