Schimbãri în CA-ul de la CEH si modificãri de planuri

Componenta Consiliului de Administratie al Complexului Energetic Hunedoara ar putea suporta modificãri, în perioada imediat urmãtoare.  În CA ar putea fi numiti  si specialisti de pe zona  energeticã. Prim-ministrul României, Mihai Tudose, a fost, din nou, la termocentrala de la Mintia. Acesta s-a întâlnit cu o parte dintre angajati. Potrivit energeticienilor, în urmãtoarea perioadã se vor face câteva schimbãri în Consiliul de Administratie.
“Consiliul de Administratie va suferi câteva modificãri. Vor fi numiti si membrii din zona energeticã”, a spus Cristian Istoc, presedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoreanã.  În plus, premierul a declarat, la Mintia, cã  ministerul Energiei trebuie sã vinã cu un nou plan pentru termocentrala Mintia.
“Ministerul are o lunã de zile sã finalizeze noul proiect pentru Mintia, cu grupuri pe cãrbune. Proiectul are la bazã, siguranta sistemului energetic national”,  a mai spus sursa citatã.  În urmã cu trei sãptãmâni, oficialii Guvernului anuntau cã existã interes din partea unei companii din Israel sã vinã sã retehnologizeze grupurile de la Mintia. O altã variantã a fost si cea privind dezafectarea unor grupuri energetice.
Monika BACIU

2 comentarii la „Schimbãri în CA-ul de la CEH si modificãri de planuri

 • 4 noiembrie 2017 la 11:54
  Permalink

  Criteriile de numire a membrilor CA nu au nicio legatura cu profesionalismul acestora pe zona de activitate a societatii comerciale. Putini profesionisti se fac presul politicului, iar in politica gasim cel mai adesea pseudo-specialisti.
  Trebuie sa fii naiv sa crezi ca lucrul asta se va schimba.
  Daca va fi vreo schimbare, va fi una de forma nu de fond. Dupa alegerea primarilui Devei acest lucru se va reconfirma.

 • 6 noiembrie 2017 la 02:31
  Permalink

  Mai putin si se schimba tot CA-ul. Si guvernul. Pana in primavara e gata curatenia.

Comentariile sunt închise.