Scandal politic PNL –PSD, faza pe bannereResmeriță: Iacob Ridzi este un dictator!

Jos bannerul, sus bannerul! Acesta pare a fi sloganul campaniei electorale neîncepute la Petroșani, dar care a și creat animozități. Pe de o parte, liderii PSD, pe de alta, primarul Tiberiu Iacob Ridzi. Mult zgomot, defilare cu bannerul problemă și declarații beligerante… PSD a instalat mai multe bannere pe care scria că siguranța este dată de această formațiune politică, însă primarul din Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, singurul din 40 de localități, cum a afirmat Cristian Resmeriță, a decis să le dea jos. Motivul? Nu erau amplasate în baza unei aprobări. A dat, însă, aprobarea, la o zi după ce le-a coborât.
„În această dimineață (n.r. miercuri 14 octombrie), am primit rezoluția cu privire la faptul că, din cele 8 locuri solicitate, 5 sunt disponibile și le-am aprobat, solicitând totodată în scris, celor de la PSD, să identifice, dacă doresc, alte 3 locații. (…) Am fost acuzat de senatorul Cristian Resmeriță că refuz acordarea acestei autorizații cu privire la amplasarea bannerelor, deși vorbeam de o cerere aflată pe circuitul de avizare. (…) La acest moment, bannerele sunt coborâte de pe stâlp și sunt în custodia noastră. Când vor dori să le ridice, le vom pune la dispoziție”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.
Doar că senatorul Cristian Resmeriță a considerat acțiunea de coborâre a bannerelor drept o sechestrare, motiv pentru care a adus mai mulți membri PSD și au defilat cu un nou banner, până la primăria Petroșani. Aici au lăsat un alt banner, drept cadou.
Mai mult, senatorul a spus că, la Petroșani nu va mai amplasa deloc bannere.
„Este regretabil ce face primarul Iacob Ridzi, sub demnitatea umană a oricărui om, care ar trebui să ocupe o poziție în acest aparat administrativ. Domnul primar, după ce ne-a dat jos bannerele, ne-a dat, miercuri dimineață, o aprobare pentru a pune câteva bannere, nu știu câte. Vreau, însă, să vă anunț un lucru: PSD renunță la o astfel de campanie în municipiul Petroșani, îi lăsăm domnului primar și cele 6 bannere pe care le-a subtilizat ieri, că nu au ajuns la organizația noastră. Am mai făcut eu un banner pe banii mei. Noi renunțăm să mai punem bannere și îl lăsăm pe domnul primar Ridzi să își pună moaca pe toate gardurile și stâlpii și îi rog pe colegii mei să lase jos, pe scările primăriei, acest banner, poate are nevoie și de acesta. Nu știu, poate își face geacă de iarnă din el”, a spus, în fața primăriei din Petroșani, Cristian Resmeriță, senator PSD.
Senatorul Resmeriță spune că nu este prima dată când primarul din Petroșani a refuzat să amplaseze bannere pentru candidații PSD, și chiar și Ioan Rus, fost candidat de acum 4 ani, a întărit aceste spuse. Mai mult, din 69 de localități hunedorene, Resmeriță spune că au fost probleme doar la Petroșani, motiv pentru care l-a numit pe primarul Iacob Ridzi, dictator.
„Probabil, cultul personalității la Tiberiu Iacob Ridzi este moștenit din vremea în care era membru al PD-L, probabil acolo au învățat toți să facă rău”, a conchis senatorul.
Bannerele cu pricina, care au generat scandalul la Petroșani, au inscripționat un mesaj pentru precampania electorală și cuprind textul „PSD – Siguranță pentru un trai mai bun”.

Diana Mitrache

2 comentarii la „Scandal politic PNL –PSD, faza pe bannereResmeriță: Iacob Ridzi este un dictator!

  • 15 octombrie 2020 la 00:12
    Permalink

    Tupeu de borfash ,el e ,,exponentul ”mariri pensiilor si salariilor bugetarilor din Vale.Cred ca va fi peste ani propus la moashte ca prea mult bine a facut.

  • 15 octombrie 2020 la 10:44
    Permalink

    PNL+PSD=ACEASI MIZERIE

Comentariile sunt închise.