Scandal în club cu beizadele

Mai multi tineri, printre care fiul unei doamne consilier judetean si cel al fostului inspector general din învãtãmânt, s-au scandalizat într-un club din Petrosani si au fost condusi de politisti la sediu. Nu e pentru prima datã când aceste „beizadele” ajung sã dea declaratii la politie, noaptea, iar surse din anturajul lor sustin cã acum câteva sãptãmâni au provocat un scandal monstru într-o benzinãrie din localitate.

Vineri seara, Daniel, fiul consilierului judetean PP-DD, Dorina Plescan, a ajuns la politie, în urma unei altercatii cu un grup de tineri în care se afla si fiul lui Alexandru Lãutaru, fostul sef al Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara. Potrivit celor de la clubul Keops, tinerii au devenit violenti si, la un moment dat au început sã arunce cu obiectele pe care le gãseau în curtea localului. Nu a durat mult, iar angajatii clubului au chemat politia.

1-1„Noi am sunat dupã politie, pentru cã unul dintre ei, fiul lui Lãutaru, a luat o ladã si a aruncat-o în în curtea localului. Atunci am considerat cã cearta lor a degenerat si, pentru cã nu sunt la primul incident niciunul dintre ei, am chemat politia. Au dat apoi declaratii, cã au fost luati la sediu”, spun angajatii clubului. Politistii i-au sanctionat contraventional pentru tulburarea linistii publice. Nu este pentru prima datã când cei doi copii de bani gata provoacã astfel de scandaluri în public. Surse din anturajul lor sustin cã, în urmã cu câteva sãptãmâni, unul dintre ei a provocat un alt scandal într-o benzinãrie din Petrosani.

Acuzã politistii de agresiune

Daniel Plescan sustine cã a fost bãtut chiar în sediul politiei de cãtre politistul care ar fi trebuit sã îi ia declaratia si care se fãcea cã se împiedicã, pentru ca imediat sã-l loveascã în abdomen sau în zona ficatului. „M-au luat din fatã de la la non – stop (n.r. un magazin de lângã clubul unde s-a întâmplat altercatia), m-au bãgat în masinã si m-au dus la Politie. În sediul politiei, politistul respectiv se fãcea cã se împiedicã si mã lovea cu piciorul. M-a calcat intentionat pe mânã, i-am spus cã sunt operat si mi-a spus cã suferã! Am martori care au auzit când strigam si le spuneam sã nu mai dea în mine, cã nu-s pe timpul comunistilor. Erau mai multi politisti în birou, dar niciunul nu a intervenit. M-a lovit în burtã, la ficat”, sustin Daniel Plescan (24 de ani). Desi a refuzat sã dea vreo declaratie, cel putin în acel moment, acesta a fost tinut în sediul politiei de la 3 noaptea, pânã la ora 14 a doua zi, când a venit avocatul sãu si doar atunci au fost de acord sã-l elibereze. Plescan este decis sã-i facã plângere politistului pentru agresiune atât la IPJ Hunedoara, cât si la Ministerul de Interne, dar spune cã îl va da si în judecatã. Fiul consilierului judetean Dorina Plescan  s-a prezentat ieri la Spitalul de Urgente Petrosani, iar diagnosticul stabilit de medici este “contuzie metacarp drept, echimozã unicã deltoid anterior, contuzie abdominalã superioarã dreaptã. Afirmativ agresiune”.

Cercetãri încrucisate

Pe de altã parte, Adriana Voinea, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara, a precizat cã “dacã acesta considerã cã i-au fost lezate drepturile poate face plângere atât la Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara, cât si la Parchet”.

1-2Numai cã, aceasta mai spune cã si Plescan este cercetat la rândul sãu pentru sfidarea organelor judiciare, lovire si alte violente. “Politistii au fost sesizati de agentul de pazã cu privirela producerea altercatiei, iar echipa operativã care s-a deplasat la fata locului a stabilit cã acesta a provocat altercatia. Împreunã cu alte trei perosane a fost condus la sediul Politiei Petrosani, dar pe drum a adresat cuvinte jignitoare si amenintpri cu acte de violentã, drept pentru care a fost nevoie de imobilizarea si încãtusarea lui, conform procedurilor”, a mai spus sursa citatã anterior.

Diana Mitrache

Carmen Cosman

8 comentarii la „Scandal în club cu beizadele

 • 7 octombrie 2013 la 01:13
  Permalink

  papagali de 2 bani

 • 7 octombrie 2013 la 07:35
  Permalink

  Doamna mama lu manelistu asta de trei lulele trei surcele trebuia sa aiba timp si de educatia derbedeului nu doar sa-i tina mapa (!) lui Vochitoiu. Asa ca ce ti-e masa ce ti-e fi-su? Zice ca l-a batut politia? Pai nu l-a batut bine si mai ales nu l-a batut la timp, ca daca era batut de acum cativa ani azi isi vedea de treaba. Are dreptate manelistu sa le faca reclamatie la politisti, da sa scrie acolo si ca-i reclama pentru ca ani de zile cand conducea tractoru pe strazile petrosaniului cu drojdia-n nas se saluta cu purtatorii de chipiuri. Las, ca stim noi…

 • 7 octombrie 2013 la 10:39
  Permalink

  asa mama asa baiat…jeguri de doi bani…

 • 7 octombrie 2013 la 11:40
  Permalink

  Toti prostii, dupa 250 ml de bere, devin instantaneu Zorro. Handicapatiilor mintali ar trebuie interzisa bautura alccolica sau slab alcolizata, nu le face bine la singurul neuron pe care il detin, acesti psesori de cutie de conserva in loc de cap.
  Pana si fata lor din poze, ne arata trasaturile clare ale imbecilului cocalar handicapat mintal, care are ca singur scop in viata, sa creada ca-i smecheras, chiar daca-i prost de behaie.

 • 7 octombrie 2013 la 14:39
  Permalink

  mie de ce mi-ati sters comentariul? era prea dur?
  fac rezumatul: trebuiau sa il bata mai bine. iar pt handicapatii astia de copii, ar trebui sa isi faca timp parintii (o C##va, un sec#ist si un spagar de „culoare”) sa ii educe macar acum, in ceasul al 12-lea…

 • 7 octombrie 2013 la 23:05
  Permalink

  sunteti toti niste pizdoi daca aveti ceva cu el intalniti-va si ziceti personal nu pe internet

 • 8 octombrie 2013 la 07:09
  Permalink

  A sarit si cocalareasa de alina, dar eucred ca-i c…va de ma-sa.

 • 8 octombrie 2013 la 13:27
  Permalink

  sunt convinsa ca mama baiatului nu a scris nici un comentariu la nici un ziar .. nu mai faceti acuzati nefondate eu in locul ei la tot ce faceti voi pe aici as face plangere politiei …. daca ati sti purul adevart nu cred ca ati mai comenta pe aici

Comentariile sunt închise.