Scandal în centrul Petrosaniului

Individul a provocat un scandal în toatã regula în centrul municipiului si a împãrtit palme si amenintãri comerciantilor de flori si mãrtisoare. Victimele spun cã bãrbatul era bãut si din acest motiv a sãrit la bãtaie. Incidentul a avut loc duminicã, în plin centrul municipiului Petrosani, unde administratia localã a amenajat un sector pentru comerciantii de flori si mãrtisoare. Recidivistul era împreunã cu un alt individ si a provocat un scandal în Piata Centralã Petrosani, dar pentru cã lumea a fugit din calea sa, a mers în centrul localitãtii pus pe hartã.
”În piatã s-a luat de un angajat, l-a amenintat cu bãtaia si omul a fugit ca sã scape. Apoi s-a dus pe centru, la tarabele cu mãrtisoare, si s-a luat de o femeie care vinde mãrtisoare. I-a dat o palmã si a sãrit la restul comerciantilor. Pe unul l-a strâns de gât, fugea dupã ei sã-i batã. Femeia bãtutã nu a depus plângere pentru cã-i este teamã de el, însã o altã victimã am înteles cã a fãcut acest lucru. Nu este pentru prima datã când provoacã scandal si comerciantii din piatã sunt pur si simplu terorizati de el. Nimeni nu ia nici o mãsurã concretã în ciuda plângerilor depuse ”, spun reprezentantii Pietei Centrale Petrosani. Politistii din Petrosani l-au amendat pe individ pentru tulburarea linistii si ordinii publice, dar i-au fãcut si dosar penal pentru amenintare.
”Ca urmare a unui apel pe 112, politistii s-au deplasat la fata locului si au luat mãsura conducerii la sediul politiei, identificare si sanctionare contraventionalã cu 1000 de lei amendã pentru tulburarea ordinii si linistii publice, pentru cã asta a fost fapta constatatã, iar astãzi (n.r. luni) s-au prezentat doi bãrbati care au depus plângeri penale pentru amenintare. S-a întocmit dosar penal pentru acelasi bãrbat pentru comiterea infractiunii de amenintare”, a declarat subcomsiarul Bodgan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Scandal în centrul Petrosaniului

  • 29 februarie 2016 la 23:40
    Permalink

    cine-i boul? sa ne ferim si noi..

Comentariile sunt închise.