Sanctiuni pentru cei necivilizati

Politistii locali vor sã modifice o hotãrâre si sã cuprindã în ea si obligativitatea proprietarilor animalelor de companie, care-si plimbã animalele în spatiul public, de a avea asupra lor pungi pentru dejectiile patrupedelor.

Actuala hotãrâre a Consiliului Local Petrosani care reglementeazã acest capitol, al animalelor de companie plimbate în zonele publice ale municipiului, nu stipuleazã si obligativitatea ca proprietarii sã aibã la ei mãnusi sau pungi de plastic cu care sã strângã dupã patruped. Astfel este foarte greu pentru politistii locali sã-i prindã pe cei care îsi plimbã animalele în parcuri sau centrul civic si lasã mizerie în urma lor. Pentru cã proprietarii animalelor de companie vor fi tentati sã dea exemplu câinii maidanezi, pentru a scãpa de sanctiuni, municipalitatea va face demersuri si cãtre Centrul Judetean de Ocrotire a Animalelor fãrã Stãpân ca institutia sã rezolve aceastã problemã. (M. Gânju)

Un comentariu la „Sanctiuni pentru cei necivilizati

  • 2 februarie 2017 la 11:35
    Permalink

    nu am vazut nici macar un singur plimbator de javre sa adune dupa bubico al lor sau barem un bubico cu botnita cum zice legea pe jandari ii doare la cardan nu au chitantierele in buzunar bine ar fii ca virgula cacatoaiele aparute din zapada care se topeste sa fie in sufrageriile primarului si consilierilor locali

Comentariile sunt închise.