Salvați Copiii donează aparatură de peste 40.000 de euro la spitalul Deva

S pitalul Județean din Deva primește miercuri, de la Salvați Copiii Hunedora, aparatură de peste 40.000 de euro.

Acțiunea face parte din ciclul demarat în urmă cu mai mulți ani și vine în
sprijinul celor ce vin pe lume, în secțiile de
neonatologie. Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Deva va avea aparate vitale nou-născuților. Totul a fost posibil, la fel ca la Petroșani, grație
Organizaţiei Salvaţi Copiii România, care continuă campania de susținere a sistemului medi­cal. De această dată vorbim despre dotarea Maternității Spitalului Județean de Urgență Deva cu echipamente performante.
Transferul se va face împreună cu Consiliul Județean, la sediul căruia va avea loc și o conferință de presă. În data de 14 iulie, începand cu ora 11.00, în sala de conferințe a Consiliului Județean Hunedoara, Valoarea aparaturii pe care o primește spitalul din Deva este de aproape 40.800 de Euro.
Evenimentul are loc în cadrul amplei campanii de dotare a secțiilor de pediatrie și terapie intensivă neonatală din țară, prin care Organizația Salvați Copiii susține reducerea mortalității infantile și îmbunătățirea stării de sănătate și nutriție a mamei și copilului.
Și la Spitalul din Petroșani au ajuns, acum câțiva ani, astfel de aparate, tot prin intermediul celor de la Salvați Copiii Hunedoara.
Diana Mitrache