Salariile functionarilor de la Vulcan, la mâna cetãtenilor

Salariile functionarilor publici de la Vulcan sunt la mâna cetãtenilor, care sunt invitati la o dezbatere publicã.  Autoritãtile locale de la Vulcan au lansat în dezbatere proiectul privind stabilirea salariilor de bazã – functionari publici si personal contractual.
“În perioada 08 -22.12.2017, inclusiv, persoanele fizice si asociatiile legal constituite, interesate, vor putea depune în scris la sediul Primãriei municipiului Vulcan, camera 18, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotãrâre mai sus mentionat”, aratã autoritãtile locale de la Vulcan.
Începând cu data de 1 ianuarie a anului viitor, “indemnizatia lunarã a viceprimarului municipiului Vulcan va fi în cuantum de 10.450 lei, stabilitã prin art. 38 alin. (3) lit (f) din legea nr/ 153/2017 privind salarizarea personalului plãtit din fonduri publice, cu modificãrile si completãrile ulterioare”, mai aratã documentul lansat în dezbatere publicã. Secretarul sef ar urma sã aibã un salariu de bazã în valoare de 9238 lei.
Monika BACIU

Un comentariu la „Salariile functionarilor de la Vulcan, la mâna cetãtenilor

  • 15 decembrie 2017 la 11:37
    Permalink

    bravo imbuibatilor rotunjiti la 20000 sa fie mai usor de calculat ca doar platitorii de impozite au de unde da la 1400pe luna oare reducerea aparatului administrativ la jumatate nu ar fii o solutie mai buna si onesta fata de locuitori?

Comentariile sunt închise.