Salarii diminuate la Apa Serv

Salariile tuturor celor care au functii de conducere în cadrul SC Apa Serv Valea Jiului SA Petrosani au fost diminuate cu 5%. Mãsura va intra în vigoare cu începere din data 1 noiembrie 2012.

Marti, 30 octombrie, în cadrul unei sedinte a Consiliului Administrativ al firmei care are ca obiect de activitate furnizarea apei potabile în Valea Jiului a fost analizatã si modificatã organigrama Apa Serv dar si salariile „sefilor”. Astfel, dintre cele 6 sectii au mai rãmas douã (Est si Vest), dintre cei 5 directori a mai rãmas unul singur cu aceastã titulaturã (ceilalti au fost transformati în sefi de departamente) si, nu în ultimul rând, a fost decisã scãderea cu 5% a salariilor tuturor celor care au functii de conducere. Potrivit conducerii firmei mãsura a fost luatã „de comun acord” cu toti cei vizati de noile reglementãri. „Trecem

printr-o perioadã mai grea si se impunea luarea unor mãsuri organizatorice si administrative. Prin urmare am decis sã ne reorganizãm activitatea si sã reducem salariile tuturor celor care detin functii de conducere. Sunt convins cã toate aceste modificãri vor avea ca efect îmbunãtãtirea activitãtii noastre”, a declarat Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului SA Petrosani. În parantezã fie spus, singurul „sef” de la Apa Serv care a rãmas cu „titlul” de director si cu salariul nediminuat este Costel Avram.

Mircea Nistor

 

Un comentariu la „Salarii diminuate la Apa Serv

  • 31 octombrie 2012 la 07:54
    Permalink

    Bine,bine dar cand ai de gand sa ieftinesti apa.

Comentariile sunt închise.