Sala polivalentã, gata de inaugurare

Lucrãrile la sala sportivã ce apartine Clubului Scolar Sportiv din Petrosani sunt aproape gata. Mai sunt mici finisaje ce trebuiesc finalizate, însã, locatia este acum una modernã, cu toate dotãrile necesare. Deja au sosit inclusiv portile, ori cosurile de baschet, ca si plasele aferente, pentru diverse sporturi, iar inaugurarea noii amenajãri va avea loc pânã la finele acestui an.  „Suntem aproape de final. Mai avem foarte putin, mai este ceva birocratie, de legat la gaz, detalii care o sã mai dureze putin. Sperãm cã anul acesta, pânã la final, încheiem toate actele cu constructorul si o preluãm noi”, a spus Adrian Pica, director CSS Petrosani.
Sala polivalentã ar urma sã fie folositã, cu precãdere, de cei care urmeazã cursuri la Clubul Scolar Sportiv Petrosani, iar locatia este una cât se poate de modernã acum. „În primul rând, acolo vor veni sportivii nostri, de la sectiile de handbal, pentru cã lor le este  destinat în principal acest spatiu, dar acolo vom face si gimnasticã si competitii de lupte si suntem dispusi si pentru alte scoli care vor dori sã organizeze aici  competitii diverse.   Sigur vom putea sã si închiriem terenul, dar pânã atunci vom fi nevoiti sã ne ocupãm de protejarea spatiului împotriva loviturilor de mingi”, a mai adãugat Adrian Pica, director CSS Petrosani.
Reabilitarea sãlii a început în toamna anului 2016, iar pentru aceasta  CSS a reusit sã obtinã de la Ministerul Educatiei suma de 1 milion de euro. Compania Nationalã de Investitii (C.N.I) este cea care a licitat lucrarea de reamenajare, care a cuprins tot ce înseamnã interiorul sãlii, de la  tribune, la vestiare si inclusiv terenul de joc. Constructia respectivã  a asteaptã reabilitarea de peste 17 ani , clãdirea degradându-se constant, însã, acum este total reabilitatã si va fi în avantajul sportivilor de la noi.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Sala polivalentã, gata de inaugurare

 • 9 octombrie 2018 la 19:35
  Permalink

  Mari schimbari, in afara de suprafata de joc si doua trei becuri in plus……zugraveala si scaune de plastic…..cat a costat reabilitarea asta?????? Fara motiv intreb….. pam-pam

 • 9 octombrie 2018 la 19:37
  Permalink

  Scuze 1 milion de euro reabilitarea, nu par mai mult de 500000 de euro cu indulgenta bagati acolo….pam-pam

 • 9 octombrie 2018 la 19:52
  Permalink

  Felicitari !

 • 4 ianuarie 2019 la 01:02
  Permalink

  in ce data se va deschide sala?

Comentariile sunt închise.