S-a gãtat cu libertatea / Detinutul care a fugit de la punctul de lucru a fost prins de politisti

S-a bucurat 9 zile de libertate, dar va plãti pentru fiecare zi în care s-a ascuns de oamenii legii. Si asta în ani de închisoare ce se adaugã la pedeapsa pe care o are de ispãsit. Politistii au reusit sã dea de urma detinutului care, în data de 12 august, a pãrãsit ilegal punctul de lucru situat pe raza comunei Beriu.

A reusit sã ajungã pânã în Timis, dar era dat în urmãrire, iar oamenii legii din Hunedoara au colaborat cu cei din judetul vecin. Sandu – Ioan Stan, în vârstã de 21 de ani, din comuna Lãpugiu de Jos, a  fost prins într-un bar din comuna Margina (judetul Timis), de unde a fost sãltat de politisti. A fost predat escortei IPJ Hunedoara, care l-a dus pentru audieri la Politia Municipiului Deva, pe numele sãu fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de evadare. Tânãrul ispãsea o pedeapsã cu închisoarea de 4 ani si 9 luni în regim semideschis în cadrul Penitenciarului Bârcea Mare, pentru comiterea unei infractiuni de furt calificat. În data de 12 august, acesta a pãrãsit  punctul de lucru situat pe raza comunei Beriu, unde se afla împreunã cu alti detinuti pentru a presta munci agricole necalificate. Imediat dupã semnalarea pãrãsirii punctului de lucru, politistii au activat un plan de actiune în vederea depistãrii acestuia. A fost dat în urmãrire nationalã si în consemn la frontierã, iar în vederea capturãrii bãrbatului politistii hunedoreni si cei din judetele

limitrofe au desfãsurat activitãti comune, în cooperare cu echipele de cãutare formate din personalul penitenciarului si jandarmi.

Carmen Cosman

2 comentarii la „S-a gãtat cu libertatea / Detinutul care a fugit de la punctul de lucru a fost prins de politisti

  • 22 august 2013 la 17:46
    Permalink

    Da asta pentru ca gardieni si ceilalti detinuti se poarta urat.

  • 22 august 2013 la 17:51
    Permalink

    Inchisorile voastre cu judecatori vostri

Comentariile sunt închise.