RUN THE LIFT: provocare pentru 1000 de alergãtori

 

Aproape 1000 de tineri pasionati de alergarea prin munti vin în Parâng, sã dea curs provocãrii lui Toma Coconea.  Run the lift si-a denumit întrecerea cu telescaunul si anul acesta spune Toma, sunt vreo 10 competitori, gata sã atingã performanta.
„Suntem la a doua editie si spun cã vom avea aici sportivi de top, care deja au confirmat. O sã avem un eveniment la care vin cel putin 800 de participanti. Vom avea si un concert si totul se va desfãsurat între 9 si 11 noiembrie”, spune  Toma Coconea. Run The Lift a fost si anul trecut o provocare extremã si am urmãrit sportivi care au reusit sã treacã înainte de scaunul cu care s-au întrecut. Toma îi sfãtuieste, însã, sã vinã si sã participe  si acum. „Trebuie doar sã iubeascã muntele. Si anul trecut doar 3 sportivi au reusit. Anul acesta astept vreo 10 sã fie în calcule. Ideea, însã, este sã  participe”, a spus Toma. Si anul trecut a fost aici Tiberiu Useriu, iar anul acesta deja si-a rezervat un loc în competitie.
„O sã vinã, are rezervarea fãcutã si vine cu o gascã mare”, a mai adãugat Toma. Viorel Pãlici, Szabolcs Istvan Gyorgy, Dumitru Nicolaev s-au clasat pe primele 3 locuri în  clasamentul întrecerii din Parâng, la prima editie. Toma Coconea a fost cel care a initiat competitia în care alergãtorii s-au întrecut cu telescaunul, pe un traseu foarte dificil, cu diferente de nivel,  temperaturã scãzutã si chiar zãpadã. A fost extrem de greu,  însã, cei care au întrecut telescaunul si au scos cel mai bun timp, au declarat cã nu e chiar cea mai grea întrecere. La fel se va întâmpla si în acest an si acum spectacolul va fi prezentat chiar de  Dani Otil.
Diana Mitrache

Un comentariu la „RUN THE LIFT: provocare pentru 1000 de alergãtori

  • 30 august 2018 la 03:23
    Permalink

    O porc?rie ?i pierdere de timp.Cica oameni cu multe frustr?ri vin s? î?i elimine stresul cotidian.

Comentariile sunt închise.