Rugby, Cupa României / Vai, vai ce bãtaie!

Cei mai înfocati suporteri ai Stiintei Petrosani au urcat sâmbãtã în „Dealul Institutului” în speranta unei victorii în debutul în Cupa României, un trofeu pe care petrosenenii si l-au adjudecat de trei ori pânã acum! Dar vai, dezamãgire totalã, oaspetii s-au impus categoric cu 36-0, în fata unei echipe care a contat prea putin. La un asemenea scor pe teren propriu, doar cuvântul antrenorului Emil Drumea mai conteazã la capitolul explicatii: „Avem o echipã aproape în totalitate nouã. În plus, revenirile celor vechi au fost discrete, (n.n. D. Cojocaru) practic, am fost o echipã de sacrificiu. Am debutat rãu, poate vom învinge în restanta cu Mãnãstur Cluj… Intentia noastrã este sã omogenizãm echipa pânã la toamnã când va începe sezonul în liga a doua” a precizat Emil Drumea.

Cupa României

Grupa I

Etapa a 2-a, 26-27 mar. 2016

Polit. Iasi – Olimpia Bucuresti                       6-27

Timisoara Saracens – Stiinta Baia Mare         8-18

Dinamo Bucuresti – Steaua Bucuresti           13-22

Grupa II – Seria Albastrã

Bucovina Suceava – RC Bârlad                    13-22

CS Nãvodari – RCM Galati                          27-15

Grupa II – Seria Rosie

Stiinta Petrosani – RC Stejarul Buzãu                      0-36

CS Mãnãstur – CSUAV Arad                                  31-12

 

Un rector la meci

Rugby-ul a fost sustinut dintotdeauna în 15-1mediul universitar petrosenean de cãtre conducãtorii sãi. La primul joc al Stiintei în Cupa României a fost prezent si prof. univ. dr. ing. Sorin Radu, noul rector al universitãtii din Petrosani.

Un comentariu la „Rugby, Cupa României / Vai, vai ce bãtaie!

  • 30 martie 2016 la 10:42
    Permalink

    Va vai ce ignorant(a) o fi scris articolul? Doar asa , ca sa scrie la ziar. Dupa stil pare a fi Juglea , la cat e de talentata e firesc sa scrie in toate fituicile din Vale.

Comentariile sunt închise.