Revelion si la Lupeni

Lupenenii care nu vor petrece noaptea dintre ani la restaurant, sunt invitati de autoritãtile locale în stradã.  Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã, le propune consilierilor locali aprobarea unui proiect de hotãrâre care presupune organizarea revelionului în stradã. La Lupeni ar fi prima editie de acest gen.
“În preajma anului nou ne pregãtim pentru trecerea pragului dintre ani motiv pentru care consider cã în acest an suntem în mãsurã sã organizãm un revelion în aer liber pentru toti cetãtenii municipiului Lupeni. Pentru seara dintre ani ne propunem un spectacol de muzicã si luminã, iar pentru organizarea acestuia propun alocarea sumei de 23.500 lei din bugetul local”, aratã Lucian Resmeritã, în proiectul supus spre aprobarea consilierilor locali.
Proiectul va fi supus dezbaterii în sedinta de consiliu local care va avea loc sãptãmâna viitoare. Dacã alesii locali vor aproba proiectul, lupenenii vor avea posibilitatea de a petrece noaptea dintre ani în stradã, în mijlocul comunitãtii.
Monika BACIU

Un comentariu la „Revelion si la Lupeni

  • 24 noiembrie 2017 la 09:14
    Permalink

    Da, in Lupeni avem de toate, numai revelion in strada ne lipsea .Cu cei 23000 lei mai bine ar deschide un depozit de unde sa se aprovizioneze lumea legal cu lemme de foc si carbune.Dupa ce cetatenii orasului au fost lasati de izbeliste privind agentul termic nu se face nimic privind alternativa la caldura.

Comentariile sunt închise.