Revelion pentru 1200 de persoane, la Petrosani

 

Revelion pentru peste 1000 de pensionari. Municipalitatea de la Petrosani organizeazã, la fel ca în fiecare an, revelionul pensionarilor.
Circa 1200 de persoane ar urma sã participe la evenimentele organizate de primãrie. 67.500 de lei este suma alocatã pentru Revelionul Pensionarilor. Edilii vor astfel sã vinã în sprijinul celor cu posibilitãti materiale reduse.
“Se are în vedere faptul cã multe persoane participante nu au posibilitatea financiarã de a participa la evenimente de acest gen organizate de restaurantele din municipiu, fiind cu posibilitãti material foarte reduse. Fiecare persoanã participant va contribui cu suma de 45 de lei, iar Primãria municipiului Petrosani va completa pretul meniului cu suma de 55 de lei”, aratã autoritãtile locale de la Petrosani.
Datoritã numãrului mare de persoane, evenimentul se va desfãsura pe parcursul a mai multor zile, în mai multe restaurant, meniul fiind acelasi. De altfel, persoanele care pot participa la acest eveniment  sunt persoane pensionate, precum si sotiile/sotii/persoanele însotitoare ale acestora.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Revelion pentru 1200 de persoane, la Petrosani

  • 1 decembrie 2019 la 22:31
    Permalink

    Dupa maririle de pensii mai au si revelioane subventionate

Comentariile sunt închise.