Restrictionarea circulatiei masinilor de mare tonaj a fost ridicata

Restrictionarea circulatiei pentru autovehiculele cu tonaj mai mare de 7,5 tone pe tronsoanele de drum national instituita incepand de duminica 12.02.2012, orele 15.00 a fost ridicata marti, au anuntat reprezentantii Prefecturii Hunedoara.

“In prezent la nivelul judetului Hunedoara nu exista sectoare de drum national cu circulatie blocata; la nivelul judetului exista un numar de 3 sectoare de drum national cu circulatie restrictionata pentru autovehiculele cu masa totala admisa mai mare de 7,5 tone si anume DN7, DN 66 respectiv DN 76; referitor la drumurile judetene de pe teritoriul judetului exista 1 tronson de drum judetean cu circulatie blocata (DJ 667 A Nucsoara – Pietrele) si 1 tronson de drum judetean cu circulatie ingreunata (DJ 760 Ribita – Crisan – Dumbrava de Jos) unde se circula pe un sens. Pe acest tronson de drum se actioneaza in prezent cu un

utilaj de la societatea care administreaza tronsonul de drum”, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Hunedoara. Pe perioada in care a fost restrictionata circulatia, teritoriul judetului Hunedoara au fost oprite  un numar de aproximativ 500 de autovehicule.

Pe de alta parte, in judet 4 unitati scolare au sistat cursurile din cauza depunerii unui strat consistent de zapada . Este vorba despre scoala Primara Ciungu Mare, scolile primare din comuna Buces si Bulzesti (inchise pentru data de 14.02.2012), Centru de Pedagogie Curativa Hunedoara – filiala mun Lupeni (defectarea centralei termice).

Marius MITRACHE