Restrictii de circulatie în Petrosani, de la Apa Serv

Câteva artere rutiere din Petrosani sunt acum adevãrate santiere si, pentru cã se circulã cu restrictii, responsabilii Apa Serv atrag atentia cã acestea se impun în urmãtoarele douã zile, pentru ca soferii sã stie din timp.
Vorbim despre DN 66, acolo unde deja se fac lucrãri si masinile circulã pe câte o singurã bandã, pentru cã în zonã se executã lucrãri de amploare, dar si despre o stradã întreagã din Cartierul Aeroport.

„Este traficul  deviat pe DN 66 în zona Cãsuta Albastrã, pentru lucrãri pe care constructorul le-a programat, de montare a unui cãmin de debitmetru, pe conducta principalã din acea zonã. Traficul este  asigurat de cãtre constructor, care a pus semnele de  ocolire si are toate aprobãrile de la Politia si Primãria municipiului Petrosani”, a spus Florin Donisã, director tehnic SC Apa Serv Valea Jiului. Mai mult, si o stradã cu sens unic va avea circulatia restrictionatã în urmãtoarele douã zile. „Miercuri se executã lucrãri pe strada Oituz, unde circulatia va fi opritã în totalitate, pe perioada desfãsurãrii lucrãrilor. Constructorul estimeazã cã va termina lucrarea în douã zile si, ca urmare, pe strada Oituz nu vom putea sã  circulãm cu masinile”, mai precizeazã Donisã.
Apa Serv deruleazã  un amplu program de reabilitare a retelelor  de apã si canalizare,  iar în diverse zone, au loc atât restrictii de apã,  cât si rutiere. Cele de  circulatie se fac cu acordul Politiei Rutiere si sunt anuntate din timp, pentru  ca localnicii sã îsi mute masinile.
Diana Mitrache