Resmeriță: „Roșu schimbă sacouri pentru poze cu ministrul”

S ituația dezastruoasă prin care trece Complexul Energetic Hunedoara l-a făcut pe senatorul Cristian Resmeriță, membru în Comisia de energie a Senatului, să îl apostrofeze pe administratorul special, Cristian Roșu.

Mai mult, pe lângă faptul că l-a făcut responsabil de situație, a spus că merge și degeaba la București, unde schimbă sacourile să pară că muncește mai multe zile.
Senatorul Cristian Resmeriță nu înțelege de ce nu ia naștere odată Complexul Energetic Valea Jiului și îl face responsabil de asta atât pe Samuel Dioane, directorul CEH, cât și pe Cristian Roșu, administratorul special. Despre cel din urmă, spune că ar merge la București și că are probe ce arată că își ia mai multe sacouri cu el, face mai multe poze, ca să pară că are mai multe
întâlniri acolo.
„Observ că, pe
facebook are postări că se întâlnește cu ministrul Virgil Popescu. Eu am bănuit și cred că au luat două sacouri din mașină și au făcut poze, la o întâlnire, ca să pară că au mai multe întâlniri, ca să spună că muncesc. Deci au ajuns să plece cu două rânduri de haine, să facă poze, să creadă cei din Valea Jiului că muncesc și săptămâna viitoare”, a spus Cristian Resmeriță, senator din Valea Jiului.
În replică, liberalul Cristian Roșu a spus că nu a făcut niciodată așa ceva, că, de fiecare dată este însoțit la București de lideri de sindicat și că ministrul Virgil Popescu nu ar face așa ceva, doar pentru a fi pe plac unor oameni din Complexul Energetic Hunedoara
„Asta cred că este o copilărie. Nu cred că
cineva își poate imagina că la nivel de ministru, acesta își schimbă sacoul ca să pară că am fost la el de mai multe ori. Mai mult, niciodată nu merg singur, ci cu colegii mei de la sindicat, care știu sigur de câte ori merg. Și merg aproape săptămânal și am întlniri. Nu am atâtea haine câte are domnul senator Resmeriță ca să îmi cumpăr sacorui de firmă, dar poate îmi repet hainele”, a precizat Cristian Roșu, administrator special la CEH.
Roșu mai spune că a preluat funcția de
admnistrator special la CEH după ce societatea a intrat în insolvență și că nu poate fi acuzat că el a adus Complexul Energetic Hunedoara în acest punct.
Diana Mitrache