Resmerita alaturi de copii

Ziua Copilului va fi marcata in Valea Jiului. Pana acum doar reprezentantii administratiei locale de la Lupeni au facut ceva concret in acest sens. Aici, consilierii din localitate au decis alocarea sumei de 10 mii de lei pentru premierea copiilor care sunt implicati in diferite activitati culturale in aceasta zi dedicata lor.

“Eu as vrea sa dau tuturor copiilor, insa nu pot decat o data pe an. Daca am da la toti acum, nu mai putem da de Craciun. Asa am aprobat alocarea sumei de 10 mii de lei pentru a le pregati copiilor care sunt implicati in diferite actiuni de 1 iunie cate un pachetel cu ceva dulciuri”, spune primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmerita.

Astfel, 400 de copii de pe raza localitatii vor beneficia de pachete din partea administratiei. Fiecare copil va primi cate un pachet care va contine produse de aproximativ 25 de lei.

Celelalte administratii locale din Valea Jiului nu au supus inca aprobarii vreun proiect de hotarare prin care sa aloce diferite sume de bani cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Raul IRINOVICI

Un comentariu la „Resmerita alaturi de copii

  • 7 mai 2012 la 04:01
    Permalink

    Vin alegerile si turnatorul asta de primar ,vezi doamne se ocupa de copii!Dar copii nostri care fac sport in Lupeni si sunt ai nimanui de ce nu sunt bagati in seama de primar?Sunt campionii Romaniei ai Europei si ai lumii dar pentru primarie ei sunt zero.Si marele Emil Parau s-a debarasat de ei ,un om in care credeam dar se pare ca ce face ,face doar pentru imaginea lui proprie !Acum acesti copii se pare ca se pregatesc cum pot pentru ca si antrenorul lor nu mai suporta situatia si am inteles ca vor reprezenta un club din Hateg pentru ca in Lupeni nimeni nu e interesat de ei!Asta e primar?E un cocalar un parvenit mincinos si sarlatan!A distrus orasul in schimb si-a facut averi impresionante!Nimeni nu vede?

Comentariile sunt închise.