Rectorul Universitãtii din Petrosani: ”Auditul nu este îndreptat împotriva cuiva”

Noul rector al institutiei de învãtãmânt superior din Valea Jiului a cerut un audit pentru a vedea care este situatia Universitãtii si ce trebuie îmbunãtãtit si în domeniul administrativ pe durata mandatului sãu. Rectorul Radu Sorin mai spune cã auditul nu urmãreste pe cineva.
”Trebuie sã stiu si eu cu ce plec la drum, auditul este necesar, obligatoriu, si nu este îndreptat împotriva cuiva. Nu vãd de ce trebuie sã se teamã cineva atâta timp cât nu are probleme, cât este curat. Nu am nici o treabã cu nimeni si nici nu am discutat despre mazilirea cuiva, însã am discutat si este si firesc, cã vreau sã fac un audit ca sã stiu starea Universitãtii. A fãcut acest lucru si domnul Poantã (n.r. fostul rector) când a preluat de la domnul Pop, este o obligatie sã fac acest audit. Cine s-a speriat de acest lucru este treaba lui”, a declarat rectorul Universitãtii din Petrosani, Radu Sorin. Declaratia vine dupã ce s-a speculat cã noul rector vrea ”capul” directorului administrativ, Dacian Ciodaru, coleg de partid, de altfel, cu Radu Sorin. Contactat telefonic, Ciodaru a refuzat sã facã orice comentariu si a declarat cã ”nu comentez si orice discutie despre scoalã, se rezolvã în scoalã (n.r. Universitate)”.
Maximilian Gânju

2 comentarii la „Rectorul Universitãtii din Petrosani: ”Auditul nu este îndreptat împotriva cuiva”

 • 3 martie 2016 la 08:20
  Permalink

  ”nu comentez si orice discutie despre scoalã, se rezolvã în scoalã (n.r. Universitate)”… acum inteleg … deci de fapt articolul fulminant aparut ieri intr-un ziar local nu era un articol de presa, era doar un banal referat universitar intocmit de prof. univ. C. Doceea.
  Mama ce tare este Ciodaru. 🙂

 • 3 martie 2016 la 09:14
  Permalink

  Profesorii de la Petrosani sunt renumiti pentru capacitatile lor de a se transforma in anumite momente in piloti de curse. Din aceasta cauza anumite portiuni din drumurile din municipiu le poarta numele exact cum se intampla in formula 1 unde anumite curbe mai periculoase poarta numele unor piloti renumiti. Spre exemplu: cine nu a auzit de curba lui Tataru cand cobori Dealul Institutului?…mai nou a aparut si giratoriul lui Radu Sorin.
  Omul este o mare figura, un tip foarte destept din punct de vedere intelectual dar cu capul prin nori si o viata privata plina de nebunii…o mare figura.
  Insa daca ar fi sa ma pronunt cred ca celebrul Ciudaru este la ani lumina din punct de vedere intelctual si al reusitelor profesionale de domn profesor care si el este la ceva distanta de cum erau dascalii din aceasta scoala in urma cu 20-30 ani.

Comentariile sunt închise.