Raed Arafat, asteptat la Lupeni

7Raed Arafat, asteptat la inaugurarea oficialã a Gãrzii de Interventie de la Lupeni. Chiar dacã functioneazã de acum o sãptãmânã, vineri, 11 octombrie, la Lupeni va avea loc inaugurarea oficialã a noului sediu de pompieri si paramedici SMURD. La eveniment este asteptat si Raed Arafat, fondatorul SMURD în România.

”Este un lucru bun pentru municipiul Lupeni cã am reusit sã aducem ISU pe raza localitãtii noastre. Vineri vom avea mai multi invitati, atât invitati judeteni cât si nationali si bineînteles locali pentru inaugurarea sediului. La aceastã inaugurare îl asteptãm pe domnul doctor Arafat si pe cei care conduc Inspectoratul situatiilor de Urgentã din judetul Hunedoara”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeritã.

Edilul spune cã punctul de lucru al pompierilor este o dorintã mai veche de a sa, iar acum aceasta a devenit realitate.

”Punctul de lucru este ceva ce ne-am dorit sã facem, chiar multumesc celor care s-au ocupat de la ISU pentru cã au fost foarte abordabili, foarte întelegãtori si ne-au dat tot sprijinul pentru a deschide acest punct în municipiul nostru”, a mai spus edilul.

La Lupeni, în Casa Muzicii, au fost relocati pompierii si paramedicii de la Uricani. Aici sunt angajate în jur de 30 de persoane care asigurã interventiile pentru toatã zona de vest a Vãii Jiului.

Monika BACIU