PSD Hunedoara, front comun în jurul lui Dragnea

PSD Hunedoara strânge rândurile în jurul lui Liviu Dragnea, presedintele Partidului Social Democrat. Liderii judeteni ai partidului sustin cã e nevoie de unitate si de liniste la nivel de formatiune politicã în contextul alegerilor care vor avea loc anul viitor.
“Biroul Permanent al Organizatiei Judetene Hunedoara a PSD s-a reunit  sãptãmâna trecutã si a analizat situatia semnalatã în  mass-media despre presupuse tensiuni ce ar fi apãrut la nivelul conducerii centrale a partidului. Marea majoritate a celor prezenti a sustinut cã sunt necesare unitatea partidului, îndeplinirea programului de guvernare cu care PSD a câstigat alegerile si respectarea votului acordat de electoratul din judetul Hunedoara. Considerãm cã este momentul sã lãsãm la o parte  disputele interne si sã continuãm programul de guvernare, realizat pânã acum în mare mãsurã. PSD trebuie sã rãmânã unit pentru cã anul viitor ne asteaptã un dublu test electoral: alegerile pentru Parlamentul European si alegerile prezidentiale pentru care trebuie sã fim pregãtiti încã de pe acum. Biroul Permanent al Organizatiei Judetene Hunedoara a PSD”, aratã PSD Hunedoara.  Laurentiu Nistor, presedintele PSD Hunedoara nu a putut fi contactat pentru a comenta subiectul în contextul în care astãzi (vineri) are loc Comitetul Executiv National al PSD, iar mai multe organizatii din tarã au decis sã îi retragã sprijinul lui Liviu Dragnea.
Monika BACIU

4 comentarii la „PSD Hunedoara, front comun în jurul lui Dragnea

 • 20 septembrie 2018 la 19:40
  Permalink

  Daca PSD-ul are nevoie de unitate , noi valea jiului care am votat de 28 ani cu PSD la parlamentare , presedentiale , europarlamentare , locale , …avem nevoie de investitii , exemple , modernizarea drumului DN 7A (Cheile Jietului) ca isi rup masinile cetateni vaii jiului ca sa ajunga la Voineasa sau pe Transalpina , drumul spre Herculane , Termoficarea in valea jiului , Gara Petrosani , Domeniul Schiabil Parang , Statiunea Montana Pasul Vulcan , Schi la Petrila , investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan , … si Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) sa asfalteze drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , … sau sa se schimbe resedinta de judet de la Deva la Petrosani ca numai asa se mai poate dezvolta valea jiului . De mentionat faptul ca Deva nu a votat cu PSD .

 • 21 septembrie 2018 la 00:30
  Permalink

  De partea cui putea sa fie pupincuristul Nistor? Evident de partea onerosului dictator dublu condamnat penal Dragnea Liviu!!!! Mai Nistore, faci de rusine judetul Hunedoara si pe hunedoreni, numai pentru ca…..e foarte dulce dosul dictatorului Dragnea, pe care tu il lingi in c-r de mult timp? De fapt la ce puteam sa ne asteptam, din partea unui tractorist parvenit, care a distrus toata industria judetului, inclusiv mineritul din Valea Jiului?

 • 21 septembrie 2018 la 00:42
  Permalink

  Se vorbeste de faptul ca Nistor a negociat cu Dragnea, pentru a fi de partea sa! Daca Intotero va fi pe lista de europarlamentar la viitoarele alegeri, atunci Nistor va fi de partea lui Dragnea! Asa ca, stimati locuitori ai judetului Hunedoara, o vom avea pe Intotero europarlamentar! Oare vorbeste lb. engleza mai bine decat Viorica Dancila? Eu unul, la Intotero asta, nu vad decat ca……e buna de p..a!!!! Asa este Nistore? Sunt sigur ca…..tu stii!

 • 30 septembrie 2018 la 09:50
  Permalink

  Iata ca toate comentariile sau dovedit inexacte. Lista a fost publicata. Nistor a semnat contra lui Dragnea.Ce urmeaza? Nistor nu va apuca paltonul si va fi debarcat.

Comentariile sunt închise.