PSD Hunedoara, cu autocarele la Bucuresti

 

„Este un miting împotriva faptului cã democratia si statul de drept sunt puse sub semnul întrebãrii. Vrem sã arãtãm cã suntem decisi sã mergem pânã la capãt. Îi asteptãm pe toti ce care doresc sã trãiascã într-o tarã liberã, unde institutiile nu mai sunt sub teroare”.
“O tarã care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structurã neligitimã, obscurã, subteranã sã paraziteze institutiile statului, sã influenteze în mod ocult decizii importante, sã permitã abuzuri, intruziuni ilegale, sã permitã ca cetãteni români, firme românesti sã fie închisi, zeci, sute, mii de destine sã fie distruse, având în vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior”, declara Liviu Dragnea, dupã sedinta de luni a Comitetului Executiv National !
Asa au fost mobilizati si membrii PSD din mai multe orase ale judetului Hunedoara, care, îmbarcati în autocare, au fãcut poze prin fata diverselor institutii (vezi primãria Vulcan), în fata sau în interiorul autocarelor si microbuzelor cu care au plecat la Bucuresti, la miting.
„Stop abuzurilor!” ori „Jos Statul paralel” au fost si pentru acesti oameni sloganurile care i-au mobilizat spre Capitalã. Îmbrãcat în ie si învelit într-un steag tricolor, l-am zãrit în fotografii si pe  senatorul Cristian Resmeritã, iar unii au transmis live, pe retelele de socializare,  participarea la mitingul organizat de PSD – ALDE. Reactiile pro si contra  au curs, iar, dacã unii i-au încurajat, altii i-au blamat. Cineva, care a scris de pe contul orasului Simeria, însã, i-a criticat dur: „RUSINE SÃ VÃ FIE !!! ATI FÃCUT DE RUSINE TOT JUDETUL HUNEDOARA!!! NISTE NEICA NIMENI CA VOI CARE SUNT NISTE POMANAGII. V-ATI DUS ACOLO CA MOLDOVENII SI OLTENII, PENTRU POMENI!! SÃ VÃ FIE RUSINE… SUNTETI RUSINEA JUDETULUI HUNEDOARA!”.
Diana Mitrache

Un comentariu la „PSD Hunedoara, cu autocarele la Bucuresti

  • 18 iunie 2018 la 11:54
    Permalink

    Nicio surpriza! Au fost la Bucuresti sa-i sustina pe hoti.N-au greturi ( si nici minte)!

Comentariile sunt închise.