PSD are candidat pentru Consiliul Judeţean Hunedoara

Pentru că deja mai toate partidele au intrat de-a dreptul în precampanie electorală, PSD-iştii sunt aşteptaţi şi ei să numească omul ce va candida pentru Consiliul Judeţean Hunedoara. Acum, acest for este al PSD la Hunedoara, iar Cristian Resmeriţă a afirmat la Petroşani că există un candidat şi de stânga.
Mircea Bobora, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara ar putea fi înlocuit tot cu un PSD-ist. Asta cred cei din formaţiunea de stânga, care, de câteva săptămâni fac sondaje şi caută soluţia perfectă. În luptă vor arunca pe cel mai bun, spun acum PSD-iştii, iar Cristian Resmerişă, care  coordonează activitatea politică în sudul judeţului, a spus cum stau lucrurile.
Mai ales că s-a tot zvonit că ar fi chiar el candidatul „Nu ştiu dacă va fi candidatul din Valea Jiului. De aici, fără să îmi supăr colegii, poate fi un singur candidat. Nu ştim dacă va fi de aici sau de altundeva, dar vă asigur că o să câştige. Vă rog să luaţi aceste asigurări pe care le dau eu, la modul serios. Asta, pentru că vedem că şi USR spune că va câştiga şi PNL şi toată lumea”, a spus Cristian Resmeriţă, senator.  Cristian Resmeriţă a dat asigurări că, la finele  acestei săptămâni, va numi omul ce va fi  trimis în lupta electorală, alături de Adrian David, de la PNL.
Diana Mitrache