Prostituată jefuită pentru că-și furase ”clienții”

Cei doi frați din comuna Pui, acuzați acum de tâlhărie, au cunoscut-o pe prostituată prin intermediul unui anunț la mica publicitate, unde tânăra de 23 de ani își oferea serviciile sexuale.

Au fost mulțumiți de ofertă așa că au revenit la ea, până când unul dintre ei s-a trezit că după partida de amor, în timp ce se spăla la baie, a fost lăsat și fără o parte a banilor din portofel. A descoperit abia a doua zi și, însoțit de fratele său, s-a dus la tânără cu gândul să-și recupereze paguba. ”Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată prin intermediul 112, de către o tânără în vârstă de 23 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în apartament, a fost victima unei tâlhării comisă de către persoane necunoscute. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, tânăra de 23 de ani, oferea servicii sexuale contra-cost și în urma unor discuții telefonice avute anterior cu două persoane necunoscute, acestea au intrat în interiorul apartamentului, ar fi agresat fizic victima și ar fi sustras din apartament suma de 500 de lei, un televizor și un telefon mobil. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat doi tineri în vârstă de 22 de ani și respectiv 24 de ani, ambii din comuna PUI, ca fiind prezumtivii autori ai infracțiunii de tâlhărie. De asemenea, polițiștii au mai stabilit că, tânăra de 23 de ani, anterior sesizării apelului telefonului prin intermediul SNUAU 112, ar fi sustras din portmoneul tânărului de 22 de ani, 1.000 de lei, bani pe care i-ar fi folosit în interes personal”, a informat IPJ Hunedoara. Cei doi tineri au fost reținuți de polițiști
pentru o perioadă de 24 de ore, la fel și prostituata. Procurorii au dispus ca frații acuzați de tâlhărie, dar și tânăra de 23 de ani acuzată de furt calificat, să fie cercetați penal sub control judiciar.