Promovare exemplarã pentru directorii de scoli si licee

Un singur candidat a obtinut media generalã 10 la proba scrisã a examenului pentru directorii de institutii de învãtãmânt din judetul Hunedoara, iar promovabilitatea este una record. Inspectorii scolari spun cã mai sunt alte douã probe de sustinut, dar se aratã multumiti de modul în care s-au prezentat directorii la examen. „Urmeazã ca, începând cu data de 17 octombrie, dupã un calendar la care lucrãm, urmeazã sã se sustinã si celelate douã probe si anume: evaluarea CV-ului si proba de interviu. Din cei 162 de candidati care au avut dosare valide, au fost prezenti 159, trei fiind absenti. 145 au fost declarati admisi, au obtinut pest 35 de puncte si maxim 50.00. Avem si un candidat de 10 si 14 respinsi. Procentul este 91,19%, un rezultat foarte foarte bun si îi felicitãm pe candidati”, a declarat Maria Stefãnie (foto), inspector general ISJ Hunedoara.

În judetul Hunedoara au fost scoase la concurs 185 de posturi, dintre care 112 sunt de director general si 73 de director adjunct. Ca sã promoveze, candidatii trebuiau sã obtinã cele 35 de puncte obligatorii. Pentru 19 unitãti de învãtãmânt nu s-a înscris nimeni.

Diana Mitrache

2 Comments

  1. ‘modul in care s-au prezentat directorii la concurs?’ deci doar directorii in functie deja s-au prezentat? interesant….

Comments are closed.