Programul “O saptamana la munte”, debuteaza din aceasta luna

Programul “O saptamana la munte”, derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, impreuna cu cei ai Patronatului “Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism” debuteaza din aceasta luna, un sejur de cinci zile la munte fiind cuprins intre 161 lei si 368 lei.

“Pentru a mari gradul de ocupare al societatilor hoteliere din regiunea montana si in vederea cresterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, impreuna cu Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism continua si in acest an programul special O saptamana la munte”, se precizeaza intr-un comunicat al celor doua organizatii.

Durata sejurului este de cinci nopti – incepe la sfarsitul saptamanii, duminica, si se termina vineri, iar perioada exacta in care se desfasoara este 4 martie – 22 iunie.

Tarifele per persoana pentru un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa, inclusiv TVA, sunt de 161 de lei in cazul cazarii la un hotel, vila, pensiune, cabana de 2 stele, 259 de lei pentru servicii de cazare de 3 stele si 368 de lei pentru servicii de 4 stele.

Cazarea se face in 33 de hoteluri, vile, pensiuni sau cabane de 2,3 si 4 stele din Sinaia, Azuga, Busteni, Predeal, Alunis, Transfagarasan, Barajul Vidraru, Arges, Curtea de Arges, Gura Raului (Sibiu), Baisoara (Cluj), Campulung Moldovenesc, Gura – Humorului (Suceava), Vatra Dornei (Suceava), Arieseni (Alba), Ceahlau (Neamt) si Baile Olanesti (Valcea).

Marius MITRACHE

Un comentariu la „Programul “O saptamana la munte”, debuteaza din aceasta luna

  • 6 martie 2012 la 16:07
    Permalink

    parang, straja, valcan,…pe cand?

Comentariile sunt închise.