Primele mãsuri luate de comandamentul de deszãpezire, la Lupeni

Comandamentul de Deszãpezire a fost convocat, la Lupeni, odatã cu instalarea iernii. Odatã asternut primul strat de zãpadã la Lupeni, primarul Cristian Resmeritã a convocat Comandamentul de Deszãpezire si toti responsabilii pe probleme de dezãpezire si a stabilit un program complex de mãsuri pentru combate­rea efectelor negative ale înzãpezirii, astfel încât instalarea iernii sã nu creeze probleme în municipiul Lupeni.

“Rog cetãtenii municipiului Lupeni sã vinã în sprijinul Primãriei si sã îsi curete zãpada din fata blocului, pentru a evita blocajele si îngreunarea traficului din cauza  cãderii zãpezii”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeritã.

Totodatã, agentii economici care nu îsi curãtã zãpada din fata spatiilor comerciale pe care le detin, riscã amenzi. “Solicit agentilor economici sã respecte prevederile Hotãrârii Consiliului Local nr.119/2016, sã îndepãrteze zãpada si gheata din fata spatiilor comerciale pe care le detin, astfel încât circulatia sã poatã fi efectuatã fãrã probleme si în conditii de sigurantã. În caz contrar acestia riscã amenzi pînã la 2500 lei”, a conchis primarul Cristian Resmeritã.