Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă: “Întotdeauna în activitatea unui primar e loc de mai bine”

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că, în ultimii ani, municipiul Lupeni a avut parte de o dezvoltare ce a făcut ca localitatea să prindă viaţă.
Fie că vorbim de investiţii în infrastructură, ori în cultură sau turism, administraţia locală de la Lupeni a reuşit să schimbe imaginea  localităţi, iar municipiul Lupeni să se mândrească cu faptul că a devenit cel mai frumos oraş din Valea Jiului. Cu toate acestea, primarul municipiului Lupeni,

Lucian Resmeriţă susţine că mai sunt multe de făcut, dar cu răbdare şi cu multă muncă toate problemele vor fi rezolvate. “Întotdeauna în  activitatea unui primar e loc de mai bine. Asta pentru că problemele şi nevoile oamenilor sunt multiple şi fiecare cetăţean are aşteptările lui de la primarul pe care l-a ales. Eu am căutat, împreună cu colegii mei, să ne ţinem în primul rând de respectarea programului nostru politic şi administrativ cu care am câştigat aceste alegeri. Lucru pe care am reuşit să-l facem. Dar, în acelaşi timp, ori de câte ori am putut să facem ceva în plus sau ori de câte ori am fost solicitaţi de cetăţeni să intervenim pentru o problemă sau alta, am căutat să acţionăm în folosul oamenilor. De altfel, asta cred că e menirea unui primar: să acţioneze în folosul oamenilor. Mă întrebaţi ce nu am reuşit să facem… Sunt încă probleme nerezolvate în municipiul Lupeni, iar vedeţi că viaţa de zi cu zi ne oferă noi şi noi provocări, apar crize de tot felul, pandemii, calamităţi… Sunt multe probleme de rezolvat şi vom căuta să facem faţă tuturor acestora. Ştiţi, marele nostru poet Mihai Eminescu avea o vorbă: ”Cine vrea să facă ceva, caută mijloace. Cine nu, caută scuze !”. Ei bine, eu vreau să-i asigur pe toţi cetăţenii municipiului Lupeni că acţionez permanent pentru a căuta soluţii şi mijloace de a rezolva problemele comunităţii, de a dezvolta acest oraş care îmi este foarte drag şi niciodată nu caut scuze pentru ce nu am putut încă să înfăptuiesc”, spune primarul Lucian Resmeriţă.


Primarul municipiului Lupeni recunoaşte că pentru a reuşi este însă nevoie să ai alături de tine şi oameni pregătiţi, iar echipa pe care o are a demonstrat că are experienţă în administraţie.
“Cred că unul din principalele argumente ale reuşitelor mele este dat de faptul că am alături o echipă competentă, atât în administraţie, cât şi în politică. Am făcut şi fac o echipă bună la Primărie cu domnul viceprimar Iacob Mesaroş, a cărui experienţă în administraţia publică mi-a fost de un real folos. Fac echipă bună cu oameni dedicaţi şi responsabili, atât la Primărie cât şi în Consiliul local. Fac echipă cu fratele meu, senatorul Cristian Resmeriţă şi cu întreaga Organizaţie a PSD Lupeni. Şi da, fac echipă în primul şi în primul rând cu cetăţenii municipiului Lupeni. La polul opus, trebuie să recunosc că nu am reuşit să fac echipă cu cei de la PNL care şi-au făcut un obicei de a încerca să blocheze multe din proiectele mele pentru oameni, de teamă să nu acumulez capital politic, uitând însă că motivul pentru care o parte din cetăţenii Lupeniului care i-au trimis în Consiliul local au făcut-o nu pentru a pune contre PSD-ului, ci pentru a-i sprijini pe cetăţenii municipiului Lupeni”, a conchis primarul Lucian Resmeriţă.

2 comentarii la „Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă: “Întotdeauna în activitatea unui primar e loc de mai bine”

  • 8 iulie 2020 la 00:10
    Permalink

    Doi gretosi ,au taiat toti arbori din oras pentru vice,iar primarul pentru spatiu comercial .20 de ani de stapanire rezmeretiana.

  • 8 iulie 2020 la 16:02
    Permalink

    votati psd ?

Comentariile sunt închise.