Primarul Jurca si minerii de la Lonea, alãturi de directorul minei Lonea

Minerii din schimbul IV au refuzat sã intre în sut la mina Lonea, din cauzã cã nu vor sã le fie schimbat directorul.
Nemultumirea lor a pornit dupã declaratiile de luni ale senatorului Cristian Resmeritã, care a spus cã retrage din functii toti directorii pusi de PSD, la unitãtile miniere si la conducerea CEH. Decizia îl afecta inclusiv pe Samuel Dioane, cel care le-a fost director la mina Lonea. Ortacii au cerut lãmuriri si garantii, pentru cã nu vor sã fie schimbat actualul director Petre Dobre Baron. Imediat a venit si reactia vicepresedintelui PSD Petrila, Vasile Jurca, primarul în exercitiu.
„Mai multi mineri de la mina Lonea m-au sunat deranjati si indignati de declaratiile domnului senator si de zvonurile care circulã la mina Lonea, vis-a-vis de schimbarea conducerii minei Lonea. Ei spun cã mina este bine administratã si vor ca cei care o conduc acum sã fie schimbati si nu sunt motive pentru acest lucru”, a spus Vasile Jurca, vicepresedinte PSD Petrila.
Mai mult, Vasile Jurca spune cã Samuel Dioane, actualul  director general de la CEH, care a refuzat sã plece din functie, când i s-a cerut, are sprijinul organizatiei PSD. Din pãcate, însã, primarul Vasile Jurca nu a putut sã dovedeascã faptul cã Dioane este membru PSD Petrila, dar si-a  arãtat sprijinul total fatã de acesta, spunând cã senatorul Cristian Resmeritã a fãcut afirmatii în  virtutea unei euforii de moment.
„Eu am impresia cã l-a luat valul, cã dumnealui îl place sã tinã conferinte de presã si cred eu cã o sã îsi revinã. Din câte stiu eu, Dioane nu este membru PSD, dar de aceastã problemã se ocupã partea de secretariat a partidului si eu stiu cã nu mai este membru al PSD si nici dacã a fost vreodatã la PSD. Nu a fost propus de PSD, iar noi la vremea când Dioane a fost propus pentru director  general, noi am sustinut pe altcineva, dar domnul Melczer, care era atunci director general,  l-a numit pe Dioane”, a mai spus Vasile Jurca, vicepresedinte PSD Petrila.
În cadrul unei conferinte de presã, Vasile Jurca a mai spus si cã îl sustine neconditionat pe Samuel Dioane, doar pentru cã este singurul care a luptat sã nu închidã mina Lonea.
Diana Mitrache

5 comentarii la „Primarul Jurca si minerii de la Lonea, alãturi de directorul minei Lonea

 • 14 ianuarie 2020 la 19:19
  Permalink

  La puscarie, Brinzan la puscarie, la puscariiiiiie, cu Brinzan la puscarie !!!!!

 • 15 ianuarie 2020 la 09:52
  Permalink

  Lingaii din sch 4 !! Ce mari realizari are baron cretinilor ?? va tine sub put ca pe prosti si voi plangeti dupa el ! cat de prosti puteti fi ?

 • 15 ianuarie 2020 la 16:43
  Permalink

  Pana la urma Jurca i-a spus lui Resmerita ce nu a reusit nimeni pana acum la acest nivel: i-a transmis ca trebuize sa fie si treaz din cand in cand…
  Resmerita este euforic de prea multe ori, foarte artagos, ingamfat si arogant. Toate au sa-l coste!
  Jurca nu ar fi facut aceste declaratii daca nu avea liber de la partid…Pariem?

 • 15 ianuarie 2020 la 18:03
  Permalink

  MULTI DA’ PROSTI !! CE MARE MINUNE A FACUT CONDUCEREA DE LA LONEA ? PE CINE SUSTINETI ?? PE BARON, UN BETIV NOTORIU ,UDVAR UN RETARDAT MINTAL CARE SE MANIFESTA PRIN INJURII SI URLETE .. HANDICAPATILORR ! MAINE VA ADUNA CANATI PE VITE SA SEMNATI MODULU’ VITELOR !! TU-VA-N GURA DE RETARDATI !

 • 19 ianuarie 2020 la 21:39
  Permalink

  La 30 ani de la REVOL minerii tot fraieri au ramas , Nu fiti de partea talharilor fiindca salariile voastre sunt foarte mici in comparatie cu salariul mizeriilor care va conduc.Pentu drepturile voastre stati kapra iar pentru sugaci la greva?

Comentariile sunt închise.