Primarul Cristian Resmeritã a rãspuns prezent în toate unitãtile scolare din municipiul Lupeni

Deschiderea unui nou an scolar rãmâne cel mai emotionant moment din viata unui om, desi se repetã de la un an la altul. Este o zi plinã de încãrcãturã emotionalã atât pentru copii cât si pentru pãrinti si cadrele didactice din scoli.

Este ziua în care bobocii îi cunosc pe cei care le vor dezlega tainele cunoasterii si le vor alunga teama de necunoscut, iar cei care au pãsit deja pragul scolilor sunt încercati de emotia revederii dupã lunga vacantã de varã.  Autoritãtile lupenene au fãcut eforturi deosebite pentru ca unitãtile de învãtãmânt din municipiul Lupeni sã corespundã  cerintelor actuale, au fost realizate lucrãri de reabilitare, reparatii, modernizare a unitãtilor de învãtãmânt, astfel încât actul didactic sã se desfãsoare în cele mai bune conditii.

Într-un adevãrat tur de fortã primarul Cristian Resmeritã a rãspuns prezent invitatiilor primite de la toate unitãtile de învãtãmânt din municipiul Lupeni de a participa la festivitãtile de deschidere a noului an scolar. Clopotelul a sunat inceperea noului an pentru prima datã la ora 8,30 la Grãdinita cu Program Normal Lumea Copiilor, iar  sirul festivitãtilor a fost incheiat de Scoala nr. 1 din Lupeni. Cu acest prilej, primarul Cristian Resmeritã i-a asigurat pe elevi si deopotrivã pe pãrinti cã educatia este o prioritate pentru administratie.

“Invit tinerii si pãrintii sã aibã incredere în profesorii si educatorii din scolile din mun Lupeni, sunt profesori foarte bine pregãtiti, oameni deosebiti, din mâinele lor pot iesi oameni foarte bine pregãtiti. Trebuie sã faceti un tot unitar cadre didactice, copii, pãrinti, sã avem copii foarte bine pregãtiti pentru cã singura sansã a zonei, a localitãtii noastre este sã avem tineri bine pregãtiti cu rezultate deosebite, pentru cã intreaga responsabilitate va fi pe umerii lor, sã ducã zona noastrã mai departe. Vã urez ca Dumnezeu sã vã dea sãnãtate,sã fiti fericiti si sã obtineti rezultate foarte bune la învãtãturã!”, a declarat Cristian Resmeritã.

La evenimentele de deschidere a noului an scolar au participat alãturi primarul Cristian Resmeritã invitati din rândul bisericii, politiei nationale si locale fiecare dintre acestia rostind câte o alocutiune pentru ca activitatea în unitãtile scolare sã se desfãsoare în cele mai bune conditii.