Primarul a votat pentru “Open Your Eyes”

Pentru a participa la festivalul “Rio +20 Global Youth Music Contest” Milena si Radu au nevoie de cat mai multe voturi. Ieri, printre cei care le-au acordat votul s-a numarat si primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob – Ridzi fiind cel de-al 4.195 – lea votant al piesei compuse si interpretate de cei doi tineri.

“Am ascultat si chiar mi-a placut piesa lor, de aceea i-am si votat. Le urez mult succes si le doresc sa ne reprezinte cu cinste”, a spus Tiberiu Iacob – Ridzi.

Cei doi tineri s-au inscris in competitie cu piesa “Open Your Eyes”, o compozitie proprie, la filmarea si montarea clipului fiind ajutati de alti doi colegi. Este vorba despre Sebastian Idita si Vlad Ciontescu. Toti cei 4 sunt elevi ai Liceului Teoretic “Mihai Eminescu” din Petrosani. “Versurile, in limba engleza, le-am compus impreuna cu Radu. Sper sa strangem suficiente voturi pentru ca ne dorim sa ajungem in Brazilia. Acolo vom reprezenta si municipiul Petrosani si Valea Jiului si Romania”, a spus Milena Paraschiv. “Eu am compus muzica iar versurile sunt in engleza pentru ca ne dorim ca mesajul piesei noastre sa fie inteles de cat mai multi oameni. Cei care doresc ne pot vota piesa pentru ca avem nevoie de suportul cat mai multor oameni”, a declarat Radu Popescu.

In cazul in care vor obtine numarul de voturi necesare, pentru a se numara printre cattigatorii concursului, liceenii din Petrosani ar urma sa reprezinte Romania la Rio de Janeiro, in cea de-a treia decada a lunii iunie.

Mircea Nistor

2 comentarii la „Primarul a votat pentru “Open Your Eyes”

  • 11 aprilie 2012 la 21:07
    Permalink

    Corect! Cei de la ZVJ l-au omis pe Vlad Ciontescu.

  • 12 aprilie 2012 la 04:03
    Permalink

    Si eu am votat piesa,succes in continuare,dar nu m-am laudat prin ziare.Acesti copii minunati nu cred ca au treaba cu campania electorala.Nu cred ca este bine ca in Postul Pastelui,daca facem bine unor semeni,trebuie sa ne batem cu caramida in piept.Ai priceput,Ridzi?

Comentariile sunt închise.