Primarii din Valea Jiului, convocati la Bruxelles

Primarii celor sase localitãti din Valea Jiului sunt asteptati la Bruxelles. Comisia Europeanã pune la dispozitia României fonduri în cadrul platformei regiunilor miniere aflate în tranzitie. Trei proiecte au fost prezentate în fata oficialilor europeni.
„Vom asista la prezentãri despre tranzitii industriale de succes de la experti care au fost implicati în aceste proiecte de schimbare, precum si despre finantarea proiectelor de la bãnci de dezvoltare multilaterale, reprezentanti ai institutiilor europene si autoritãti regionale. Vom fi pusi la curent si cu progresul realizat în regiunile miniere din Slovacia si Grecia, unde sunt pregãtite strategii pentru a ghida procesul de tranzitie, si din Polonia, unde deja sunt implementate proiecte cu fonduri UE”, aratã invitatia transmisã edililor din Valea Jiului. Oficialii europeni mai sustin cã “pentru o tranzitie de succes în Valea Jiului este necesarã cooperarea la nivel local”.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Primarii din Valea Jiului, convocati la Bruxelles

  • 11 iunie 2019 la 20:03
    Permalink

    Discutati si despre modernizarea asfaltarea drumului DN 7A (Cheile Jietului) ca ne rupem masinile spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca . Vrem fapte nu vorbe sau plimbari fara rezultate in teren !

Comentariile sunt închise.