Primãria si CL Lupeni îi sustin pe sportivii din localitate

 

Primãria si Consiliul Local al municipiului Lupeni îi sustin pe sportivii din localitate. În acest sens a fost alocatã suma de 2500 de lei pentru deplasarea lui Petru Ambrus la competitiile de atletism nationale si internationale.
“Având în vedere cererea domnului Petru Ambrus prin care solicitã si în acest an acordarea de sprijin financiar pentru a putea participa la competitiile de atletism destinate sportivilor veterani, dupã analizarea acesteia am constatat necesitatea rezolvãrii sale favorabile. Activitatea sportivã a domnului Petru Ambrus în cadrul competitiilor destinate veteranilor este binecunoscutã: de-a  lungul timpului domnul Petru Ambrus a devenit triplu campion national si  balcanic motiv pentru care a fost selectionat în echipa reprezentativã a României pentru participarea la competitii interne si internationale. Tinând cont de rezultatele obtinute în anii precedenti precum si de activitatea sa competitionalã consider cã activitatea  domniei sale trebuie sprijinitã pentru a putea participa si anul acesta la competitii interne si externe”, aratã Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Petre Ambrus, în vârstã de 83 de ani, reprezintã municipiul Lupeni si România la campionate interne, dar si internationale.
Cosmin BACIU