Primãria Petrosani angajeazã gropar

Municipalitatea Petrosani vrea sã angajeze un gropar si a scos la concurs postul. Una dintre cerinte este ca doritorii sã aibã vechime de minim cinci ani.
Concursul pentru ocuparea postului din organigrama Directiei Administrarea Domeniului Public si Privat a municipiului Petrosani are loc luna viitoare iar candidatii trebuie sã îndeplineascã mai multe conditii. În primul rând sã aibã experientã în meseria de gropar sau în muncã de cel putin cinci ani, dar si sã nu fi fost condamnati definitiv pentru fapte de coruptie sau a unei infractiuni sãvârsite cu intentie. Totodatã, candidatul mai trebuie sã-si prezinte si un curriculum vitae iar mai apoi sã treacã de 3 etape ale concursului, printre care proba practicã si interviul. În cadrul acestei etape de angajãri ar urma sã fie selectati si muncitori pentru sera de flori, cimitire ori întretinerea zonelor verzi.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Primãria Petrosani angajeazã gropar

  • 20 septembrie 2017 la 10:31
    Permalink

    s au tampit de tot birocratii astia ce experienta lu dracu trebuie sa fi gropar?plus vechime in meserie e prea de tot vreo facultate doua nu trebuie ?daca se poate sa fi absolvent de arhitectura angajati politicieni ca sunt cei mai calificati gropari

Comentariile sunt închise.