Prima iesire în campania electoralã a primarului UNPR-ist: ”Când a apãrut Ridzi, parcã era tata lor”

”Este foarte cooperant, ne-a ajutat mult. În Colonie, a fost punctual si eficient pentru cã imediat si-a mobilizat oamenii de legãturã cu cetãtenii si vreau sã vã spun cã în acele zone parcurse, când a apãrut Tiberiu Iacob Ridzi s-au comportat de parcã era tata lor. Le-a spus exact de ce ne aflãm acolo, ce dorim de la ei” – sef de campanie, vicepresedinte PSD Petrosani, Iulian Codreanu. În actiunile de stradã ale campaniei electorale ale aliantei PSD, au apãrut de câteva zile – dupã ce primarul Petrosaniului a anuntat oficial trecerea la partidul condus de Gabriel Oprea – noii membri ai UNPR, cei mai vizibili fiind, sâmbãtã, Dorina Plescan, Constantin Alexandrescu si Nicolae Ivãnus. … mai departe

2 comentarii la „Prima iesire în campania electoralã a primarului UNPR-ist: ”Când a apãrut Ridzi, parcã era tata lor”

  • 27 octombrie 2014 la 07:38
    Permalink

    Sobolanu ala de Alexandrescu ma traieste? Iar a inceput sa chitaie? iar vrea ceva de ros? mare pocitanie umana: intrigant, paracios, suflet slugarnic de papugiu. pai tu vi ba mos sula lula sa-mi faci mie campanie si sa-mi spui sa votez ce rahat sustii tu? mars la cotet!

  • 28 octombrie 2014 la 07:34
    Permalink

    CITA UMILINTA PENTRU GASCA DE IMPOTENTI DIN PSD PETROSANI CE RUSINE PENTRU ACEST CODREANU CARE RECUNOASTE CE NULITATI AU FOST PINA ACUM CIND AU VENIT RITZI,PLESCANU SI IVANUSI SA I SCOATA DIN RAHAT,MAI MARE JENA.

Comentariile sunt închise.