Previziuni sumbre pentru Apa Serv

6Dacã nu-si va actualiza pretul în raport cu inflatia, operatorul de apã si canal din Valea Jiului va fi nevoit sã taie din investitii, din drepturile angajatilor si chiar si asa nu va putea supravietui prea mult. Scumpirea apei potabile în Valea Jiului este iminentã în conditiile în care operatorul de apã si canal produce mai scump decât vinde. Practic Apa serv Valea Jiului cere actualizarea pretului cu inflatia în conditiile în care nu a mai fãcut nici o majorare de trei ani de zile. Numai cã planul directorului general al societãtii a fost contestat de actionari si politicieni din cauza faptului cã se apropie campania electoralã. Decizia ar putea avea efecte … mai departe

2 comentarii la „Previziuni sumbre pentru Apa Serv

  • 17 septembrie 2014 la 02:15
    Permalink

    Da dar pensiile Sociale si salariile minime dar si celelalte locuri de munca nu se majoreaza in raport cu inflatia si inflatia este mica uitativa pe siteul banci cetntrale este sub unu la suta.

  • 17 septembrie 2014 la 02:24
    Permalink

    uni tremura iarnile nau centrale termice si nici bani ca nici locuri de munca nu sunt sau sunt la distante si necesita naveta si voi mariti pretul la apa la munte!

Comentariile sunt închise.