Presedinte al UNPR Petrosani a trecut la PSD / ”Nu-mi place politica soparlei din UNPR”

Din cauza nemultumirilor acumulate si a neagreatei  ”politici a soparlei”, fostul presedinte al organizatiei municipale a UNPR Petrosani, s-a reinscris la PSD. Exista posibilitatea ca o parte a membrilor organizatiei sa-l urmeze.

Inginerul Dan Pop s-a inregimentat in UNPR din dragoste pentru Cristian Diaconescu, jurist si un om politic rasat, urmandu-l in noua formatiune politica, parasind PSD. Dar cand astepti mult de la oamenii dragi, si dezamagirile sunt uriase.

”Cand a fost numit ministru de externe si-a schimbat discursul spunand ca a preluat ideea politicii externe si ca nu poate schimba nimic, ori aceasta politica externa a Romaniei este nula, o catastrofa. Eu nu m-am dus in UNPR ca sa fiu un apendice al PDL, pentru ca daca vroiam sa fiu in PDL, ma duceam cu 10 ani in urma. Va spun, a fost o dezamagire crunta. Nu stiu daca vreodata ma va mai putea dezamagi cineva asa” – a declarat Dan Pop.

Nemultumirile din plan local sunt destul de vechi. Desi a muncit, cu gand de bine si de schimbare, in urma cu doua luni, ing. Dan Pop a demisionat din functia de presedinte al organizatiei UNPR Petrosani, in locul sau fiind numit ulterior Ion Aonofiesei.

”In plan local, calitatea politicii tine de calitatea oamenilor. Nemultumirile, si aici, s-au acumulat gradual, pana in urma cu doua luni cand am demisionat din fruntea filialei si am devenit simplu membru. Clar nu-mi place politica soparlei practicata, adica sa mergi cu capul inainte, dar sa-ti tai coada in an electoral stiind ca iti va creste alta la loc dupa aceea” – a precizat ing. Dan Pop.

Informatiile noastre spun ca Dan Pop va fi urmat de o mare parte a membrilor organizatiei UNPR, care doresc sa paraseasca formatiunea.

”Nu pot vorbi in numele lor, deocamdata, pentru ca nu am discutat inca si ca urmare nu ma pot pronunta” – a spus Dan Pop.

”Noi ne bucuram ca a revenit la PSD, pentru ca este un om de valoare si serios. Probabil a constatat ca nu mai este reprezentat acolo si a fost dezamagit. In campania  electorala trecuta a fost activ, a muncit la noi. Este bine venit” – a declarat prim vicepresedintele PSD Petrosani, Costel Postolache.

Ileana Firtulescu

5 comentarii la „Presedinte al UNPR Petrosani a trecut la PSD / ”Nu-mi place politica soparlei din UNPR”

 • 30 aprilie 2012 la 04:31
  Permalink

  Foarte bine ai facut! UNPR este un apendice stricat al PDL! Jos PDL!!!

 • 30 aprilie 2012 la 05:17
  Permalink

  Mai Danutz, de ce nu spui adevarul? Adica minti! Ai plecat pentru ca nu ai ajuns pe lista de consilieri ai USP. Si asta pentru ca toata lumea iti stie valoarea. Pa.

 • 30 aprilie 2012 la 18:07
  Permalink

  Felicitari! Ati avut o experienta din care ati invatat… Altii au zeci de experiente din care nu invata nimic toata viata.

 • 1 mai 2012 la 06:34
  Permalink

  pai acesta prima data a fost LA PSD- A SEMNAT PENTRU CA HARI VOCHITOIU SA FIE DAT AFARA- A fost sluga lui IOAN RUS= A PLECAT LA UNPR SA AJUNGA DIRECTOR GENERAL LA CNH
  ACUM S-A INTORS LA CEI DIN PSD.
  bravo
  CE echipa de alegeri are IOAN RUS DIN PETROSANI ???

 • 2 mai 2012 la 07:01
  Permalink

  Sa-l primesti inapoi pe cel care a comis abateri grave de la conduita, nu numai din punct de vedere politic, parca mai merge,constituie un brend national, dar chiar sa-l si elogiezi atat parca e cam exagerat!!!!

Comentariile sunt închise.